Puhelin: 0500 454 684 Matkapuhelin: 0500 454 684 irmeli.repo@op.fi

Irmeli Repo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja
Puhelin: 0500 454 684 Matkapuhelin: 0500 454 684 irmeli.repo@op.fi

"Tänäänkin on hyvä päivä toteuttaa unelmia"

Hei!

Olen Irmeli Repo OP Kodista. Syntyperäisenä nurmijärveläisenä minulla on ollut ilo olla mukana alueen kodinvaihdoissa jo yli 30 vuodenajan. Pitkän urani myötä minulle on rakentunut vahva ammattiosaaminen hieman kimuranteimmissakin kiinteistö- ja asunto-osakekauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Kohdattuani lukuisia erilaisia ihmisiä sekä elämäntilanteita minulle on kehittynyt myös laaja ymmärrys erilaisista asumisen tarpeista.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on ystävällinen, hän tietää mitä tekee ja tarjoaa asiakkaalleen vain tämän tarpeita aidosti palvelevia ratkaisuja. Hän kuuntelee asiakasta ja on kiinnostunut tämän ajatuksista. Hyvä välittäjä rakentaa keskinäistä luottamusta ja pitää huolen siitä, että kaikki osapuolet tietävät mitä milloinkin tapahtuu ja miksi.

Minulle välittäjän työssä palkitsevinta on saada olla mukana toteuttamassa ihmisten unelmia. On myös arvokasta saada olla osa moninaista elämänkirjoa. Olen empaattinen, ihmisläheinen ja avulias välittäjä, joka hoitaa työnsä tunnollisesti ja asiantuntevasti. Koen onnistuneeni silloin, kun näen yhteistyön lopuksi hymyilevän asiakkaan.

Minut tekee iloiseksi mukavat, hyväntuuliset ihmiset. Haluan viettää vapaaaikaani mahdollisimman paljon perheeni sekä ystävieni parissa. Virkistäydyn lenkkeilemälllä ja lukemalla. Hakeudun säännöllisesti mökillemme Oulujärven rannalle. Siellä tunnen erityistä levollisuutta.

Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin miten voisin olla avuksesi!

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA