Matkapuhelin: 050 4058358 alisa.kamarainen@op.fi

Alisa Kämäräinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 4058358 alisa.kamarainen@op.fi

"Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive"

Hei! Olen Alisa Kämäräinen. Työskentelen koko Nurmijärven alueella.

Palvelen sinua aina ensiluokkai­sesti sekä tavoitteellisesti kaikissa asunnon myymiseen ja ostamiseen liittyvissä asiois­sa. Asuminen ja asuntomarkkinat ovat kiinnostaneet minua jo pitkään. Ennen tälle alalle siirtymistä olen harrastanut asuntosijoittamista sekä kartuttanut kokemusta myynnin ja markki­noinnin maailmasta.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on ammattitaitoinen, jous­tava ja hän osaa toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Päivät ovat aina erilaisia ja välittäjän tulee toimia asiakkaan aikataulujen mukaisesti. Välittäjän tulee ymmärtää sekä asiakasta, että kohdetta. Tämä vaatii aitoa paneutumista jokaiseen toimeksiantoon.

Tässä työssä parasta on olla päivittäin tekemisissä minulle tärkeiden asioiden parissa - ihmisten ja asuntojen. Minulle on kunnia asia voida olla tukena niinkin isossa asiassa, kuin kodin vaihtaminen.

Olen aidosti innostunut työstäni ja suhtaudun siihen hyvin intohimoisesti sekä päämäärätietoisesti. Olen välitön asiakaspalvelija ja aktiivinen yhteistyökump­pani, joka on hyvin tavoitettavissa. Haluan jatku­vasti kehittyä työssäni ja kokeilen mielelläni uusia toimintatapoja.

Vapaa-aikani vietän pääasiassa perheeni kanssa, 2- ja 4-vuotiaat lapsemme huolehtivat, että tekemistä riittää. Kun aikaa jää, suuntaan juoksulenkille ja pistän jonkun kiinnostavan podcastin tai äänikirjan pyörimään.

Kerro minulle toiveesi niin luon suunnitelman sen to­teuttamiseksi! Olen nopeasti tavoitettavissa - kokeile vaikka!

Alkuvuosi on loistava ajankohta laittaa asunto myyntiin.

Instagram @alisa.kamarainen

www.alisakamarainen.com

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA

Asiakaspalautteet