Matkapuhelin: 040 553 6347 kati.johansson@op.fi

Kati Johansson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV kiinteistönvälittäjä, Kiinteistövälittäjän ammattitutkinto, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Kasvatustieteen kandidaatti, Ammatillisen opettajan pedagoginen tutkinto, Kasvatustieteen maisteriopinnot (kesken)
Matkapuhelin: 040 553 6347 kati.johansson@op.fi

Olen tehnyt asuntokauppaa yli 20 vuoden ajan asuntosijoittamisen merkeissä ja viimeiset reilut neljä vuotta olen tehnyt päätyönäni kiinteistönvälitystä.

Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviä olen tehnyt monipuolisesti ja yli 25 vuoden työkokemukseni koostuu mm. myynnin, myynnin johtamisen ja esimiestyön, valmentamisen ja yrittämisen alueilta.

Haaveiletko uudesta kodista ja vanhan myymisestä?

Valitse minut avuksesi elämäsi tärkeimpiin kauppoihin!

Olen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilainen yli 25 vuoden rautaisella kokemuksella. Arvostan erinomaista asiakaspalvelua ja haluan myös itse tarjota sitä asiakkailleni!

Panostan laadukkaaseen asiakaskokemukseen ja sitkeään myyntityöhön, joka päättyy kaupantekoon ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Teen työtäni sitoutuen, suurella sydämellä ja iloisella asenteella! Olen asunut ja viihtynyt Kirkkonummella yli 20 vuotta, tunnen alueen hyvin. Teen kauppaa Kirkkonummella ja Länsi-Uudenmaan alueella.

Palvelen Sinua kaikissa kodin myynti- ja ostoasioissa. Olethan yhteydessä minuun, kun haluat tehdä luotettavaa asuntokauppaa!

KirkkonummiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Tallinmäki 4 02400 KIRKKONUMMI

Asiakaspalautteet