Puhelin: 040 480 9203 Matkapuhelin: 040 480 9203 mika.sipila@op.fi

Mika Sipilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV ja LVV
Puhelin: 040 480 9203 Matkapuhelin: 040 480 9203 mika.sipila@op.fi

"Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä myös hyvin"

Moikka!

Olen Mika Sipilä, 35-vuotias kiinteistönvälittäjä OP Koti Keravalla. Ennen kiinteistönvälittäjäksi siirtymistä työskentelin vastuullisissa sosiaalialan tehtävissä. Näille molemmille aloille yhteistä ovat hyvien vuorovaikutustaitojen sekä luottamuksellisen toiminnan merkitys.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on ennen kaikkea sellainen, johon voi luottaa. Hän ei anna arvioitaan fiilis-, vaan faktapohjalta. Asiakkaiden elämäntilanteet ja toiveet vaihtelevat. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä näkee vaivaa, ja tarjoaa asiakkailleen parhaiten toimivia ratkaisuja.

Tässä työssä parasta on yhdessä asiakkaan kanssa jaettu wau-fiilis. Olen kohtelias ja asiakkaani huomioon ottava välittäjä. Minulle on tärkeää hoitaa asiat oikein. Huolehdin siitä, että ymmärrän asiakkaan tarpeen, ja että asiakas saa minulta tarvitsemansa palvelun. Haluan ehdottomasti olla saamani luottamuksen arvoinen.

Vapaalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja erilaisia lautapelejä. Olen intohimoinen frisbeegolffari. Seuraan lajia aktiivisesti, osallistun kilpailuihin ja tykkään bongailla uusia ratoja missä ikinä liikunkin. Reilu sata eri rataa on jo heitetty ja lisää tulee vuosittain.

Ota yhteyttä, tutustutaan ja katsotaan miten voin auttaa juuri Sinua!

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet