Puhelin: 040 480 9203 Matkapuhelin: 040 480 9203 mika.sipila@op.fi

Mika Sipilä

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 480 9203 Matkapuhelin: 040 480 9203 mika.sipila@op.fi

Etsitkö kodillesi välittäjää, joka on aktiivinen, palvelualtis sekä helposti lähestyttävä? Ei tarvitse etsiä enää! Teen työni huolellisesti sekä tarkasti ja täydennän ammattitaitoani jatkuvasti alan syventävillä koulutuksilla ja lakikursseilla sekä seuraamalla aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia. Pidän sinut myyjänä ajantasalla miten myynti sujuu.

Olen aiemmin työskennellyt muun muassa sosiaalialalla ja sen myötä päässyt kohtaamaan ihmisiä hyvinkin erilaisissa elämäntilanteissa. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja avoimin mielin. Asiakkaan tarpeiden huomioiminen sekä toimiva yhteistyö ovat onnistuneiden asuntokauppojen perusta!

Asiakkaalta saatu palaute:

"Ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Mika Sipilä ylitti kaikki odotukset. En keksi mitään parannettavaa ja olen jo suositellut OP:ta ja Mika Sipilää."

"Toiminta oli avointa, kaikkia osapuolia kunnioittavaa. Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Toimintaan oli helppo luottaa."

"Yhteydenpito oli joustavaa, avointa ja helppoa. Asiat eteni sovitulla tavalla. Kuvat asunnosta oli selvästi kilpailijoita paremmat."

"Asiointi oli täsmällistä ja miellyttävää. Kohteeseen tutustuminen, hintaneuvottelu myyjän kanssa ja kohteen lisätietojen tarkistaminen isännöitsijältä sujui vaivattomasti."

"Eleetöntä, ammattititaitoista työtä. Miellyttävä kokemus."

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA