Puhelin: 050 562 2905 Matkapuhelin: 050 562 2905 anne.karhu-salo@op.fi

Anne Karhu-Salo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: Merkantti, kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto, LKV-tutkinto.
Puhelin: 050 562 2905 Matkapuhelin: 050 562 2905 anne.karhu-salo@op.fi

Kiinteistösihteeri Isännöitsijäntoimistossa n. 3 vuotta. Myyntisihteerinä 2 vuotta. Kokemusta pankin alalta n. 2 vuotta. Kiinteistönvälittäjänä n.25 vuotta.

Luonteeltani olen avoin, iloinen ja persoonallinen. Rakastan työskennellä ihmisten parissa. Erityisesti tunnen onnistuvani kun saan tehtyä hyvät kaupat, jossa sekä myyjä että ostaja ovat tyytyväisiä ja palaavat asiakkaakseni uudelleen. Olen ahkera, tunnollinen ja omaan hyvän välitystavan. Minusta on sanottu että teen työni sydänmellä. Paneudun ihmisten tarpeisiin ja etsin ratkaisuja. Olen aktiivinen ja kun ryhdyn työhon, teen sen mitä lupaan.

Työni kiinteistönvälittäjänä on minulle elämäntapa joka antaa paljon ja tekee työstä mielenkiintoisen koska joka päivä on erilainen. Syntyperältäni olen Tuusulan tyttöjä mutta Kerava on tullut minulle tutuksi vuosien saatossa ja onhan se nyt myös kotikaupunkini.

Työurani kiinteistönvälittäjänä on jo pitkä ja silti työni tuntuu joka päivä yhä omalta ja innostavalta.

Kun kodinvaihtoasiat ovat ajankohtaisia ota yhteyttä! p. 050 562 2905

Asiakkaalta saatu palaute:

Välittäjä antoi varsin realistisen arvion kohteen arvosta. Lähdimme tavoittelemaan luonnollisesti hiukan korkempaa, ja tavoite saavutettiin. Välittäjä oli aktiivinen ja ilmoitti tapahtumista/kiinnostuneista heti.

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA