Puhelin: 050 562 2905 Matkapuhelin: 050 562 2905 anne.karhu-salo@op.fi

Anne Karhu-Salo

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: Merkantti, kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto, LKV-tutkinto.
Puhelin: 050 562 2905 Matkapuhelin: 050 562 2905 anne.karhu-salo@op.fi

Kiinteistösihteeri Isännöitsijäntoimistossa n. 3 vuotta. Myyntisihteerinä 2 vuotta. Kokemusta pankin alalta n. 2 vuotta. Kiinteistönvälittäjänä n.28 vuotta.

Mottoni: “Elä tänään!”

Hei!

Olen Anne Karhu-Salo. Olen syntynyt ja viettänyt nuoruuteni Tuusulassa. Nyt sydämeni ovat vieneet Kerava ja OP Koti. Parasta työssäni ovat asiakkaat ja onnistuneet kodinvaihdot. Näistä syistä olenkin viihtynyt alalla melkein 30 vuotta.

Hyvä kiinteistönvälittäjä edustaa hyvää välitystapaa, on ahkera ja hienotunteinenkin. Tässä työssä on ilo kohdata monenlaisia ihmisiä erilaisine elämäntilanteineen. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin on paneuduttava huolellisesti ja tarjottava parhaat mahdolliset ratkaisut.

Minulle välittäminen on elämäntapa. Olen avoin, positiivinen luonne, joka innostuu itse helposti ja saa muutkin innostumaan. Myyjänä olen aktiivinen, asiantunteva ja lämmin. Teen työni aina tunnollisesti. Minulle on tärkeintä, että asiakas voi olla tyytyväinen minulta saamaansa palveluun. Asuntokappa-asiat hoituvat kanssani sujuvasti myös sähköisesti.

Vapaa-ajallani tapaan ystäviä ja vietän aikaani mökillä luonnon helmassa. Virkistäydyn liikkumalla ulkona reippailla kävely- ja pyörälenkeillä. Luen paljon kirjoja ja runoja. Kirjoitan itsekin runoja sekä omaa elämäkertaa. Vaiheikasta elämääni on mukavaa muistella.

Tavoitat minut OP Kodista. Ota yhteyttä, olisi ilo olla avuksesi!

Minkä vinkin haluaisit antaa asuntonsa myyvälle?

-Luota meihin, teemme sen mitä lupaamme.

Minkä vinkin haluaisit antaa asunnon ostajalle?

- Ota rohkeasti yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Palautteet:

1. “Olen erittäin tyytyväinen kiinteistönvälittäjään, joka – toisin kuin muut välittäjät – sai oman asuntomme myytyä ja jonka kautta löysimme perheellemme ihanan talon uudeksi kodiksi.”

2. “Ahkera ja sinnikäs välittäjä, aina tavoitettavissa puhelimella.”

3. “Kiitos ystävällinen ja osaava välittäjäni Anne Karhu-Salo!”

4. Kiitos Annelle hyvästä ja aktiivisesta työstä kotimme myymiseksi!

Anne on hyvä työssään, osasi arvioida asunnon hinnan tarkasti, neuvoi, viestitteli, piti ajan tasalla hyvin meitä. Ja lohdutti jännittäviä asukkaita. Suuret kiitokset.

5. Välittäjämme Anne Karhu-Salo on todella raudankova ammattilainen, joka ottaa asiakkaan kaikki toiveet ja tarpeet huomioon.Todella suuri kiitos.

6. Välittäjämme Anne on rautainen ammattilainen ja hoitaa asiat ripeästi ja ammattimaisesti.

7. Todella hyvä palvelu.

8. Oli luottavainen mieli että kaikki mene hyvin koska välittäjällä ja OP Kodilla on pitkä kokemus asunnon välityksestä.

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA