Matkapuhelin: 040 6743707 malin.fagerlund@op.fi

Malin Fagerlund

Myyntipäällikkö LKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, LVV Tradenomitutkinto Myynnin ammattitutkinto
Matkapuhelin: 040 6743707 malin.fagerlund@op.fi

Olen tuloshakuinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä, joka on toiminut alalla vuodesta 2012 lähtien. Työskentelyotteeni on perusteellinen ja pyrin siihen, että jokainen asiakas saa minulta aina korkeatasoista palvelua. Olen positiivinen, ratkaisukeskeinen ja asiakas on työni keskiössä. Kiinteistövälittäjän ammatti on minulle enemmän kuin vain työ, se on elämäntapa. Tämä näkyy etenkin siinä, että teen asiat kuten ne pitää enkä oikaise tai valitse helppoa tietä. Koulutan itseäni jatkuvasti ja viimeistelen parhaillani kauppatieteiden maisterin opintojani. Työkaverini kuvailevat minua sitkeäksi, luotettavaksi ja yhteisen menestymisen eteen työskenteleväksi tiimipelaajaksi.

Ihmisten kohtaaminen on yksi työni parhaimmista puolista. Haluan, että asiakas tietää aina missä vaiheessa asuntokauppaprosessi on ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Mielestäni sujuva asuntokauppa saavutetaan, kun asiat tehdään ajallaan, ripeästi ja avoimuuteen panostamalla. Minulle on tärkeää, että neuvottelut saadaan maaliin niin, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Saankin usein asiakkailta kiitosta selkeästä ja aktiivisesta tavasta hoitaa kokonaisuutta.

Vapaa-ajalla hektiselle työlle vastapainoa tuo liikunta ja vietän paljon aikaa perheeni kanssa. Hanko on kotisatamani, tunnen sen kulmat kuin omat taskuni ja viihdyn meren äärellä.

Minusta saat sitoutuneen, avoimen ja aktiivisesti asiaasi edistävän välittäjän. Olethan siis rohkeasti yhteydessä, kun asunnonvaihto tulee ajankohtaiseksi!

KemiöOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Arkadiantie 5 25700 KEMIÖ

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Ota yhteyttä

Kemiönsaari -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Malin Fagerlund
Myyntipäällikkö LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.