Matkapuhelin: 040 868 2163 jari.palvi@op.fi

Jari Pälvi

Toimitusjohtaja, JET, LKV, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 040 868 2163 jari.palvi@op.fi

Hyvinvoiva henkilöstö on minulle kunnia asia ja uskon että työssään hyvin viihtyvä ihminen on paras apu ja lisäarvo myös asiakkaillemme. Ihmisten valmentava johtaminen on lähellä sydäntäni ja arjen johtamisessani ihminen on keskiössä. Yhdessä olemme enemmän.

Olen toiminut kiinteistöalalla ja myyntitehtävissä jo parikymmentä vuotta niin Kainuussa kuin Pirkanmaan talousalueella. Minulla on kokemusta moninaisista tehtävistä asuntojen parissa. Katson asioita analyyttisesti monelta kantilta ja suhtaudun asioihin ratkaisukeskeisesti.

Ennen paluuta kotiseudulleni Kainuuseen toimin toimitusjohtajana Pirkanmaan talousalueella 50 henkilöä työllistävässä kiinteistöalan yrityksessä.

Näen oman kehittymiseni ja elämäni jatkuvana oppimispolkuna. Itseni haastaminen ja uusien asioiden oppiminen motivoivat minua.

Kiinteistönvälityksestä ja isännöinnnistä minulla on vuosien kokemus ja olen suorittanut monia alan koulutuksia ja tutkintoja, LKV, ITS, Auktorisoitu isännöitsijä.

Olen suorittanut myös johtamisen erikoisammattitutkinnon JET, sekä hyväksytty hallituksen jäsen HHJ tutkinnon.

Nuorempana olin kolme kertaa vuoden komennuksilla suomalaisissa YK- ja Nato rauhanturvajoukoissa entisen Jugoslavian alueella. Siellä opin paljon ihmisestä ja ihmismielestä. Ne kokemukset ovat olleet hyvää pohjaa ihmisenä kehittymiselleni ja ne avarsivat ymmärrystäni ihmisen mielestä ja toimintamalleista erilaisissa olosuhteissa.

Vapaa-ajalla tykkään liikunnasta, luonnossa liikkumisesta, matkustelusta ja hyvästä monipuolisesta ruuasta.

KajaaniOP Koti Kainuu Oy

Väinämöisenkatu 17 87100 KAJAANI

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Kainuu Oy

Ota yhteyttä

Kajaani -
OP Koti Kainuu Oy
Vastaanottaja:
Jari Pälvi
Toimitusjohtaja, JET, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.