Puhelin: 040 5879068 Matkapuhelin: 040 5879068 jussi.pelkonen@op.fi

Jussi Pelkonen

Myyntineuvottelija, KiAT
Puhelin: 040 5879068 Matkapuhelin: 040 5879068 jussi.pelkonen@op.fi

Aloitin kiinteistövälitysalalla reilut kymmenen vuotta sitten ja vuosien varrella olen kehittynyt perusteelliseksi tekijäksi, joka ymmärtää hyvin erityisesti asunto-osakkeiden, vaativien kiinteistöjen sekä rakennustekniikan salat. Laaja kokemukseni on aina asiakkaideni käytettävissä ja sen avulla pystyn tarjoamaan yksilöidyn palvelukokonaisuuden tarpeeseen kuin tarpeeseen. Työpaikalla minut tunnetaankin omistautuneena ja varmaotteisena välittäjänä.

Tavoitteenani on saada aikaan ripeät kaupat, jossa sekä myyjä että ostajat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Tähän päästään asiakasta kuuntelemalla, mitoittamalla palvelut oikein sekä hinnoittelemalla kohde ammattimaisesti. Saan usein kiitosta aktiivisesta otteestani sekä nopeasta reagointikyvystä ja koenkin, että niiden avulla luodaan pohjaa hyvälle asiakaskokemukselle. Ammattitaitoani ylläpidän seuraamalla tiiviisti kiinteistöalan käänteitä, kertaamalla hyvää välitystapaa ja keskustelemalla kohteista kollegoiden kanssa.

Vapaa-aikani vietän mielelläni saariston sylissä kesäpaikallani Naantalissa, kokkailen ja lenkkeilen kahden pienen koirani kanssa.

Minusta saat vankalla ammattitaidolla tarpeisiisi sitoutuvan välittäjän, joten ota rohkeasti yhteyttä!

KaarinaOP Koti Turun Seutu Oy LKV

Oskarinaukio 3 20780 KAARINA

Ota yhteyttä

Kaarina -
OP Koti Turun Seutu Oy LKV
Vastaanottaja:
Jussi Pelkonen
Myyntineuvottelija, KiAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.