Puhelin: 050 345 2369 Matkapuhelin: 050 345 2369 sirpa.lehto-immonen@op.fi

Sirpa Lehto-Immonen

Kiinteistönvälittäjä, Vuokravälittäjä, KED, LVV, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Alan tutkinnot: Kiinteistöedustajan tutkinto/KED, Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto/ LKV, Laillistetun vuokravälittäjän tutkinto/LVV, alan ajantasalisäkoulutukset aina kun mahdollista. Muuta elämän varrella: Sairaanhoitajan tutkinto, Psykiatrian erikoissairaanhoitajan tutkinto, Kätilön esh-tutkinto, Markkinointi-Instituutti Pk-yrityksen kehittäminen tiimityönä, Kansainvälisyys sosiaali- ja terveydenhuollossa jatkolinja ym. sh-alan erityisosaamiskursseja ym.
Puhelin: 050 345 2369 Matkapuhelin: 050 345 2369 sirpa.lehto-immonen@op.fi

24 VUOTTA

Parhaiten tavoitat kaikkina aikoina puhelimitse tai sähköpostilla.Toimin lähes kaikilla välittäjätyön sektoreilla laaja-alaisesti (asuntojen ja kiinteistöjen myynti ja vuokraus, arviot sekä kauppakirjapalvelu).

Kätilön itsenäisyydellä, ilolla ja luottamuksella asiakkaitaan palveleva tavallinen ihminen. Punnertaa työtä ja tulosta sinnikkyydellä ja kokemuksella. Useita valtakunnallisia ja paikallisia kunniakirjoja kiinteistövälittäjän uran ajalta; mm. K-S Osuuspankin Vuoden myyjä vuodelta 2012 ja valtakunnallisesti parhaan myyjän ensimmäinen sija 2012. Vuonna 2016 asettuminen sijalle yksi OP-Kodin koko Suomen menestyneimpänä sekä parhaimpana välittäjänä sarjassa toimistoissa, joissa on 20-29 välittäjää. Työ on tälle työläiselle yksi ilo, mutta todellinen onni on olla neljän aikuisen lapsen äiti ja aviopuoliso yhdelle mukavalle miehelle sekä mummi pojanpojalle.

Työtäpelkäämätön asenne ja oman työnsä laadun tarkkailu ovat oiva kumppani alalla kuin alalla. Asiakas on aina tälle tekijälle ykkönen!

Soita + 358 50 345 2369 tai ota yhteys sirpa.lehto-immonen@op.fi ja tavataan! Mikä asiasi onkaan, myyntitoimeksiannot, vuokraustoimeksiannot, arviot, kauppakirjat, arviokirjat... Palvelen laaja-alaisesti.

JyväskyläOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 22 40100 JYVÄSKYLÄ