Matkapuhelin: 040 4801397 anni.huurinainen@op.fi

Anni Huurinainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Matkapuhelin: 040 4801397 anni.huurinainen@op.fi

Moikka! Olen Anni, OP Koti Itä-Suomen kiinteistönvälittäjä Joensuussa.

OP Ryhmässä olen työskennellyt kahdeksan vuoden ajan ja kymmenen vuoden rajapyykkiä lähden tavoittelemaan OP Kodin riveissä. Mikäli kasvoni ovat entuudestaan tutut, olemme saattaneet kohdata Pohjois-Karjalan Osuuspankissa rahoitusasioiden äärellä. Minulla on kokemusta eri tehtävistä OP Ryhmän pankkipuolelta ja erityisosaamiseni on asuntorahoittaminen.

Koulutustaustani on Itä-Suomen yliopiston kauppatieteistä ja lisäksi olen suorittanut LKV-tutkinnon vuonna 2022. Tavoitteeni välitystyössä on mahdollistaa osaamiseni avulla mahdollisimman miellyttävä ja mutkaton asuntokauppa niin ostajalle kuin myyjällekin. Työt hoidan aina tosissani, mutten tosikkomaisesti.

Olen syntyperäinen joensuulainen ja Joensuun sekä sen lähialueiden paikallistuntemus on vankalla pohjalla. Vapaalla minut varmimmin löytää joko kotikeittiöstä kokkaamasta, kuntosalilta, harrastamassa perheemme kultaisennoutajan kanssa tai jostakin päin maailmaa palmun alta. Elämänasennettani kuvaa hyvin se, että ajattelen mieluummin, miksi jokin asia onnistuu, kuin että miksi se ei onnistuisi.

Kun sinulla on asumiseen liittyviä tarpeita tai unelmia, ota yhteyttä ja ratkotaan ne yhdessä.

Ollaan yhteydessä!

Instagram: @anni_lkv Facebook ja LinkedIn: Anni Huurinainen

#näytönpaikka

JoensuuOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Koskikatu 9, katutasossa 80100 JOENSUU