Puhelin: 050 3019016 Matkapuhelin: 050 3019016 tero-pekka.lehtonen@op.fi

Tero-Pekka Lehtonen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi
Puhelin: 050 3019016 Matkapuhelin: 050 3019016 tero-pekka.lehtonen@op.fi

Aloitin kiinteistönvälitysliikkeessä myyntineuvottelijana viime vuosituhannen lopulla, vuonna 1999. Olen ollut välittämässä tonttikauppoja, suunnittelemassa uudisrakennuksia ja toteuttamassa rakentamista erilaisten toiveitten ja tarpeiden mukaan. Alueemme rakennuskanta on tullut tutuksi ja osaan kertoa seudullisista erityispiirteistä ja monessa kohtaa tunnen talojen historian erityispiirteineen jo entuudestaan.

Asunto- ja kiinteistökaupan pulmat ja ratkaisumallit ovat minulle tuttuja ja olen ollut mukana niin perikuntien asioiden hoitamisessa kuin erilaisten kiinteistökysymysten ratkomisessa.

Olen saanut olla auttamassa järvenpääläisiä ja keski-uusimaalaisia asumisen asioissa jo viime vuosituhannelta asti. Järvenpää on myös ollut kotikaupunkini jo kouluajoista lähtien joten tunnen kaupunkimme varsin hyvin ihmisiä, kortteleita ja koteja myöden.

Asumisen muutoksen tarpeet ovat minulle tuttuja ensiasunnon ostajan näkökulmasta lähtien ja sitä mukaan kun perheiden vaatimukset ovat muuttuneet olen saanut olla mukana jo satojen perheiden uutta asumista välittämässä. Alueemme tuntemusta ja tietoa kaavoituksen muutoksista ja kehityksen suunnasta olen saanut myös luottamustoimieni ja harrastusteni kautta.

Toivottavasti saan olla jatkossakin apunanne asumisen pulmia ratkottaessa ja kodin myynnin ja ostamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kotiseutuamme on helppo kehua vieraammillekin!

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ