Matkapuhelin: 050 572 8606 sari.larjanne@op.fi

Sari Larjanne

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, IAT
Koulutus: YKV tutkinto (Ylempi kiinteistönvälittäjä) LKV (Laillistettu kiinteistönvälittäjä) IAT (Isännöitsijä)
Matkapuhelin: 050 572 8606 sari.larjanne@op.fi

Hei,

olen Sari Larjanne ja toimin Keski-Uudellamaalla kiinteistönvälittäjänäsi.

Keski-Uusimaa alueena on erittäin tuttu, Järvenpää on ollut kotikaupunkini kohta 28 vuotta, Tuusula ja Kerava ovat tulleet työn puolesta tutuksi.

Kodin vaihtaminen – asunnon osto- ja myynti – tuo eteen paljon kysymyksiä. Kysymysten ratkaisemiseen ja koko asunnonvaihto prosessiin tarvitaan osaamista, tietoa sekä systemaattista suunnittelua.

Olen tehnyt töitä asuntojen parissa 15 vuotta erityyppisissä tehtävissä niin asunto -osakkeiden, kiinteistöjen kuin uudiskohteidenkin parissa. Kiinteistönvälitysala muuttuu koko ajan ja ”ajan hermoilla” oleminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Intohimoni on tiedon hankkiminen ja uuden oppiminen, näitä tietoja käytän omassa työssäni. Monipuolisen työkokemuksen, vankan kiinteistönvälitysalan koulutuksen sekä alan tutkintojen myötä olen kehittynyt alan osaajaksi ja ammattilaiseksi.

Vaikkakin alan osaaminen ja ymmärtäminen on tärkeää, niin vuosien varrella olen monesti todennut, että tämän työn rikkautena on erilaiset asiakkaat ja asiakaskohtaamiset. Asiakas on aina avainasemassa – teen työtäni pyyteettömästi, suurella sydämellä niin myyjä kuin ostajakin huomioiden.

Jos haluat palvelukseesi luotettavan, ammattitaitoisen ja lämminhenkisen kiinteistönvälittäjän – ota yhteyttä, ratkaistaan asunnon vaihtoon liittyvät asiat kerralla kuntoon!

Aurinkoisia kesäpäiviä!

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista