Puhelin: 0400 812 831 Matkapuhelin: 0400 812 831 jorma.kamaja@op.fi

Jorma Kamaja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Puhelin: 0400 812 831 Matkapuhelin: 0400 812 831 jorma.kamaja@op.fi

Asuntokauppa-alalla olen työskennellyt toimialueellamme jo vuodesta 2005 ja OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy:n välittäjänä vuodesta 2007. Useana vuonna olen ollut valtakunnallisesti parhaita välittäjiä OPKK-ketjussa.

Koulutukseltani olen markkinointilinjan yo- merkonomi, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, laillistettu vuokravälittäjä LVV ja olen suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon KiAT:n Markkinointi Instituutissa.

Ennen kiinteistönvälittäjän uraa toimin yli 20 vuotta sanomalehden toimittajana ja toimitussihteerinä. Näiden vuosien aikana sain seurata aitiopaikalla yhteiskunnan suuria tapahtumia, kehitystä ja lainalaisuuksia, jotka ovat auttaneet minua onnistumaan nykyisessä työssäni. Toimittajan työssä sain erinomaisen ammattitaidon myös valokuvaamiseen.

Olen kahden hurmaavan pojanpojan pappa. Tämän lisäksi elämääni kuuluu puoliso, jolla on yli 30 vuoden kokemus pankkialalta.

Olen myös vahvasti rock-ihminen – Beatles, Rolling Stones ja Eric Clapton ovat suuria suosikkeja. Itse soitan kitaraa bändissä, käyn konserteissa ja olen vannoutunut Suomi-elokuvan ystävä.

Liikuntaharrastuksinani ovat perinteiset ulkourheilulajit vuoden aikojen mukaan. Suuri intohimoni on mökkeily ja kalastus Isojärvellä Kuhmoisissa.

Ihmisenä olen rento ja välitön, toimintatavoiltani tunnollinen asuntokaupan asiantuntija. Minkä lupaan – sen teen, haluan olla Sinun luottamuksesi arvoinen! Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeä asia!

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet