Puhelin: 0400 812 831 Matkapuhelin: 0400 812 831 jorma.kamaja@op.fi

Jorma Kamaja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Puhelin: 0400 812 831 Matkapuhelin: 0400 812 831 jorma.kamaja@op.fi

Mottoni: “Minkä lupaan, sen teen”

Moikka!

Olen Jorma Kamaja Järvenpään OP Kodista. Voit luottaa yli 14 vuoden kokemukseeni sekä erinomaiseen yhteistyökykyyni kaikissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä asioissa. Ennen tälle alalle siirtymistä työskentelin yli 20 vuoden ajan sanomalehtimaailmassa. Tästä kokemuksesta on paljon hyötyä myös nykyisessä työssäni.

Hyvä kiinteistönvälittäjä onnistuu herättämään asiakkaidensa luottamuksen olemalla oma itsensä. Hän kartoittaa rauhassa asiakkaan tilanteen ja ryhtyy sitten etsimään vaihtoehtoja ratkaisun löytymiseksi. Kiinteistönvälittäjän työssä pärjää sivistynyt, ammattitaitoinen ja kehityshaluinen ihminen, joka haluaa vilpittömästi auttaa ihmisiä asuntokauppa-asioissa.

Tässä työssä minulle suurin palkinto on tyytyväinen asiakas. Asiakastyytyväisyys kumpuaa avoimesta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaideni tarpeet sekä toiveet, jotta voin huomioida nämä kaikessa toiminnassani. Olen helposti lähestyttävä ja välitön ihminen. Työni hoidan tavoitteellisesti ja tunnollisesti.

Vapaa-aikani täyttävät ulkoilu, kulttuuri ja mökkeily. Olen intohimoinen musadiggari. Soitan kitaraa bändissä, jonka perustimme nuoruuden kavereideni kanssa kymmenisen vuotta sitten. Käyn säännöllisesti konserteissa ja olen Suomi-elokuvan suuri ystävä.

Soita tai laita viestiä, niin tavataan!

Minkä vinkin haluaisit antaa asuntonsa myyvälle?

Autokaupoilla Ladan hinnalla ei saa Mersua. Sama logiikka toimii myös välittäjäkaupoilla. Kannattaa panostaa ammattitaitoiseen välittäjään.

Minkä vinkin haluaisit antaa asunnon ostajalle?

Selvitä asuntojen hintataso. Älä osta ensimmäistä mikä tulee vastaan, ellei se vie jalkoja altasi.

Palautteet:

1. “ Erittäin hyvää ja asiallista palvelua, kiitos. Sain kaikki pyytämäni tiedot ja asiakirjat heti ensimmäisen näytön jälkeen ja jatkossa yhtä sujuvaa palvelua aina kaupantekoon asti. Kaikki toimi hyvin.”

2. “ Kaikki oli niin reilua, sujuvaa ja luotin välittäjään.”

3. “ Välittäjä oli ystävällinen ja avulias olematta kuitenkaan liian myyvä. Erittäin ammattitaitoinen ja asiantunteva. Hänestä välittyi, että tarpeemme ja toiveemme ovat kauppaa tärkeämpiä ja se oli minulle tärkeää, koska en voi sietää pakkomyyntiä. Erään toisen yrityksen näytössä välittäjä ei edes yrittänyt peitellä turhatumistaan, kun emme olleetkaan kiinnostuneita asunnosta. Pojot hyvästä asiakaspalvelusta teille!”

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ