Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Roope Puurunen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 707 7388 roope.puurunen@op.fi

Terve! Olen Puurusen Roope, nuori ja aktiivinen välittäjä Iisalmesta!

Aloitin OP Kodilla (ent. OP-Kiinteistökeskus) 08/2017 ja olen tuon jälkeen sukeltanut kiinteistönvälitysalalle täysillä. Nopeasti huomasin viihtyväni tässä työssä ja asiakkaiden parissa erityisen hyvin. Olen nykyään iisalmelainen, mutta olen asunut tätä aiemmin 5 vuotta Lapinlahdella. Iisalmi lähiseutuineen ja sen asuntomarkkinat ovat tulleet tutuiksi yli sadan myydyn kohteen jälkeen. Tuohon lukuun mahtuu koko välitysalan värikäs kirjo, kesämökeistä arvoasuntoihin ja toisaalta myös ensiasunnon ostajista kuolinpesien hoitoon.

Ennen OP Kodille siirtymistä työskentelin useamman vuoden Veikkaus Oy:llä (ent. Raha-automaattiyhdistys) ja työkokemusta on kertynyt laidasta laitaan erilaisista myynnin ja asiakaspalvelun töistä. Työmoraalini on ollut korkea jo nuoresta lähtien.

Työssäni kuuntelen asiakasta ja pyrin toimimaan jokaisen osapuolen eduksi. Olen aidosti kiinnostunut sinun tarpeistasi asuntoa valitessasi & edellistä myydessäsi. Pyörittelemme täällä isoja asioita, onhan asunnon osto- ja myyntiprosessi elämän suurimpia tapahtumia monelle. Minusta nämäkin tilanteet voi silti hoitaa hymyssä suin, rennon savolaisella otteella!

Tutustu tekemiseeni enemmän!

Facebookissa @Kiinteistönvälitys Roope Puurunen tai Instagramissa @roopepuurunen!

Soittele tai laita sähköpostia, niin katsotaan miten voisin juuri sinua auttaa!

Also in english!

IisalmiOP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Savonkatu 17 74100 IISALMI

Asiakaspalautteet