Puhelin: 0400 461 824 Matkapuhelin: 0400 461 824 sari.kivinen@op.fi

Sari Kivinen

Myyntijohtaja, LKV, Kaupanvahvistaja
Puhelin: 0400 461 824 Matkapuhelin: 0400 461 824 sari.kivinen@op.fi

Hei ja hauska tavata!

Olen työskennellyt OP Kodissa pitkään, jo vuodesta 1995 lähtien. Tämä kertokoon suuresta arvostuksestani työnantajaani kohtaan. Vuodesta 2003 lähtien olen toiminut myynnin esimiehenä. Tällä hetkellä toimin myyntijohtajana Hyvinkään, Klaukkalan ja Nurmijärven Kirkonkylän toimipisteissämme. Tunnen hyvin myös uudiskohteet ja näin ollen rakennusliike- yhteistyö on vastuualuettani.

Myynnin esimiehenä vastaan välittäjiemme arjen sujuvuudesta, niin ammattitaidon kuin olemassa olevien työtapojen ja työvälineiden kehittämisen osalta. On ilo tehdä töitä aitojen asuntokaupan ammattilaisten kanssa. Välittäjillämme on pitkä kokemus alalta, hyvä paikallistuntemus ja ammattitaito sekä loistava kyky toimia tiiminä. Seuraamme kaikki tiivisti alan kehitystä ja olemme ottaneet kaupankäyntiä sujuvoittavia digitaalisia palveluita käyttöömme alan edelläkävijänä.

Välityspalveluamme ohjaavat OP Ryhmän arvot; Ihmisläheisyys, Vastuullisuus ja Yhdessä asiakkaan kanssa menestyminen. Meistä saat luotettavan ja osaavan kumppanin kodinvaihtoosi!

Kerron mielelläni lisää siitä, miten me möisimme sinun asuntosi.

Yhteistyöterveisin,

Sari

KlaukkalaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Liikekuja 1 01800 KLAUKKALA