Puhelin: 0400 338 280 Matkapuhelin: 0400 338 280 pekka.luoto@op.fi

Pekka Luoto

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puhelin: 0400 338 280 Matkapuhelin: 0400 338 280 pekka.luoto@op.fi

Hei!

Olen Pekka Luoto, Hyvinkään OP Kodin kiinteistönvälittäjä. Aloitin nämä hommat yli 30 vuotta sitten ja yhä edelleen tulen joka päivä hymyssä suin töihin. Laskujeni mukaan olen tähän mennessä solminut yli 1000 asuntokauppaa sekä välittänyt yli 500 vuokrakohdetta. Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista työtä, jossa pääsen hyödyntämään monia vahvuuksiani ja kohtaamaan erilaisia ihmisiä. On myös hienoa voida työskennellä välittäjänä kaupungissa, jossa olen itsekin elänyt koko ikänäni.

Rehellinen välittäjä maan perii. Vinossa olevan ladonkin voi myydä, jos asiakas ymmärtää asian, eikä luule ostavansa uutta omakotitaloa. Hyvä välittäjä jättää oman höpötyksen vähemmälle ja keskittyy asiakkaan kuuntelemiseen. Asiakas on kiinnostunut kohteesta sekä kaupan ehdoista, eikä välittäjästä. Välittäjän sen sijaan tulee olla kiinnostunut asiakkaastaan.

Itse suhtaudun työhöni hyvin vastuullisesti. Palvelen asiakkaitani pitkän ja monipuolisen kokemukseni kautta rakentuneella ammattitaidollani. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja keskustelen mielelläni asumiseen sekä rakentamiseen liittyvistä asioista.

Aina kun mahdollista, suuntaan itse rakentamalleni mökille Saimaan rannalle. Parin vuoden tontin etsimisen, tarkan suunnittelun sekä muutaman vuoden rakentamisen tuloksena unelma omasta mökistä toteutui. Siellä vietetty viikonloppu tuntuu viikon lomalta. Laiturilta voi bongata saimaannorppia. Viritin hiljattain rantaan telkänpöntön, johon sainkin heti siistin ja rauhallisen telkkäpariskunnan vuokralle.

Ota yhteyttä, niin vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Vinkkini asunnon ostajalle: ”Mieti ensin tarkasti mitä asunnoltasi tarvitset ja asumiseltasi haluat. Selvitä sitten paljonko saat lainaa ja etsi koti joka täyttää toiveesi mahdollisimman hyvin, mutta joka mahtuu myös budjettiisi.”

Vinkkini asunnon myyjälle: ”Laita juna liikkeelle tekemällä päätös myymisestä.”

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet