Puhelin: 050 407 5999 Matkapuhelin: 050 407 5999 maarit.salminen@op.fi

Maarit Salminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: LKV, KiaT
Puhelin: 050 407 5999 Matkapuhelin: 050 407 5999 maarit.salminen@op.fi

”Elämässä oma asenne ratkaisee”

Hei!

Olen hyvinkääläinen Maarit Salminen, yli 17 vuoden alan kokemuksella asiakkaitani ystävällisesti sekä ammattitaitoisesti palveleva kiinteistönvälittäjä. Ennen kiinteistönvälittäjäksi ryhtymistä työskentelin pankissa rahoitusasiantuntijan tehtävissä. OP-ryhmässä olen viihtynyt jo yli 30 vuotta.

Hyvän kiinteistönvälittäjän tunnistaa ammattitaidosta ja empatiakyvystä. Tässä työssä on korostuneen tärkeää, että osaa ajatella asiat asiakkaan näkökulmasta. Itse suhtaudun uteliaasti alalla tapahtuvaan kehitykseen ja pidän huolen siitä, että osaamiseni on niin muuttuvan lainsäädännön kuin esimerkiksi uusien sähköisten palvelujenkin osalta aina ajantasalla.

Haluan auttaa asiakkaitani toteuttamaan unelmiaan. Minulle on tärkeintä, että asiat hoidetaan hyvin ja lopputulos on asiakkailleni onnistunut. Onnistunut lopputulos syntyy positiivisella asenteella, realistiseen tilannekuvaan luodulla tavoitteellisella suunnitelmalla sekä hyvällä yhteistyöllä. Asuntokaupasta syntyvä ilo on yhteinen ilo.

Töiden vastapainoksi ulkoilen, joogaan ja touhuan koiramme kanssa. Haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa lapsenlapsieni kanssa. Nautin luonnossa liikkumisesta. Kesäisin yksi lempipaikoistani löytyy Hyvinkäältä pienen metsälammen rannalta. Olen intohimoinen kotipuutarhuri. On palkitsevaa korjata oman pihan satoa. Pihallani on pieni kasvihuone, jossa kasvatan muun muassa useita eri tomaattilajikkeita sekä yrttejä.

Ota yhteyttä niin tehdään elämäsi kaupat!

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet