Puhelin: 0400 514 814 Matkapuhelin: 0400 514 814 isto.heikura@op.fi

Isto Heikura

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puhelin: 0400 514 814 Matkapuhelin: 0400 514 814 isto.heikura@op.fi

Mottoni: ”Onnistuminen on asennekysymys”

Hei!

Olen Isto Heikura, täältä kotikaupunkini Hyvinkään OP Kodista. Tarjoan täyden ammattitaitoni sekä erinomaisen yhteistyökykyni tueksesi erilaisissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä kysymyksissä. Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä jo vuodesta 2007 lähtien. Meillä on OP Kodissa hyvä tiimi ja töihin on aina kiva tulla. Ennen tälle alalle siirtymistä toimin pitkään myynti- ja johtotehtävissä kodintekniikka-alalla.

Hyvä kiinteistönvälittäjä kuuntelee asiakastaan, ymmärtää tämän tarpeen, etsii ja tarjoaa ratkaisuja sekä toimii rehellisesti. Tällä alalla ei ole kahta samanlaista päivää, eikä kahta samanlaista asiakasta. Autopilotilla tätä työtä ei voi tehdä.

Minulle asuntokaupoissa tärkeintä on asiakkaideni tyytyväisyys. Haluan tehdä asiat oikein ja oikeassa ajassa. Toimin täysin avoimesti ja teen huolellista työtä. Vuosien varrella minulle on kertynyt varsin laajat verkostot ympärilleni ja useat vanhat asiakkaat palaavat yhä uudelleen asiakkaikseni. Puoleeni käännytään ja osaamistani arvostetaan myös silloin, kun kyseessä on erittäin haastava kohde.

Vapaa-ajallani liikun aktiivisesti. Kesäisin minut löytää usein pyöräilemästä ja golfaamasta, talvisin ladulta. Jääkiekko on ollut osa elämääni sekä oman, että lasteni harrastuksen myötä. Vietän paljon aikaani myös mökillämme Mäntyharjulla. Siellä saan toteuttaa erilaisia pienempiä ja suurempiakin rakenteluprojektejani.

Yhteistyöllä ja ammattitaidolla syntyvät parhaat kaupat – ota yhteyttä!

Vinkkini asunnon ostajalle: ”Kun ostat itsellesi kotia, ei riitä, että asunnon hinta, huoneluku ja kunto ovat kohdillaan, vaan sen täytyy myös tuntua kodilta. Asuntoon voi tehdä muutoksia, mutta asuinalueeseen vähemmän.”

Vinkkini asunnon myyjälle: ”Asunnon myyntipäätös on usein vakaan harkinnan tulos. Luota ammattivälittäjään myyntiä suunnitellessasi. Jokainen asunto on yksilö. Naapuritalon hinta ei suoraan kerro omasi arvoa. Hinta muodostuu monista tekijöistä, jotka ammattilainen osaa arvioida.”

HyvinkääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3 05800 HYVINKÄÄ

Asiakaspalautteet