Puhelin: 040 352 5357 Matkapuhelin: 040 352 5357 seija.k.korhonen@op.fi

Seija Korhonen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti
Koulutus: YKV, LKV, LVV, KiAT, Artenomi
Puhelin: 040 352 5357 Matkapuhelin: 040 352 5357 seija.k.korhonen@op.fi

Minulle on kokemusta kertynyt rakentamisesta ja yrittämisestä yli kymmenen vuoden ajalta. Kiinteistönvälitysalalle olen tullut vuonna 2008.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä, sillä tavalla kuin sinä haluat. Löydän sinulle sopivan ratkaisun ja haluan kuulla, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Olen aina ollut kiinnostunut asumisesta ja siitä kuinka koti ja elämänvaiheet nivoutuvat jokaisen ihmisen elämään. Työssäni innostun, kun näen uuden kohteen ja saan tilaisuuden auttaa asiakkaita löytämään uuden, omaan elämäntilanteeseen sopivan kodin.

Aamulenkki raikkaassa ilmassa oman kääpiösnautserin kanssa herättää ja antaa hyvän alun työpäivälle. Tekstiilisuunnittelijan taustasta johtuen käsityöt ja kuvataide ovat rakkaita harrastuksia. Meillä myös kuuluu kodissa päivittäin soitto ja laulu.

Kohtaan ihmiset ihmisinä ja onnistuneet asuntokaupat ovat ainoa vaihtoehto tehdä työtäni. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka voin auttaa. Yhdessä hyvä tulee!

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI