Puhelin: 050 550 9101 Matkapuhelin: 050 550 9101 sari.e.leino@op.fi

Sari Leino

Kiinteistönvälittäjä/Lisenced Real Estate Broker, LKV, LVV, BBA, MJD
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV, LVV, BBA (HSO), MJD
Puhelin: 050 550 9101 Matkapuhelin: 050 550 9101 sari.e.leino@op.fi

Olen toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV) ja vuokravälittäjä (LVV) Helsingissä jo useita vuosia. Työssäni minua auttaa taustani myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä mm. myynti- ja markkinointipäällikkönä sekä brand managerina.

Hei,

Mukavaa, että haluat ottaa yhteyttä minuun. Keskustelen mielelläni kanssasi asunnon vaihtoon liittyvistä asioista. Kuuntelen, tunnistan ja ymmärrän tarpeesi voidakseni auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla varmistaakseni asuntokauppasi onnistumisen. Minulle on tärkeää, että sinä ja asuntosi ostaja olette molemmat tyytyväisiä, kun kaupat tehdään. Tarjoan käyttöösi monipuolisen osaamiseni, tarmokkaan työpanokseni sekä tutkitusti Suomen luotetuimman välitystoimiston, OP Kodin, laadukkaat palvelut. Asiakkaani suosittelevat minua. Vuonna 2018 minulla oli OP Koti Helsingin kiinteistönvälittäjistä korkein NPS (net promoter score) ja vuonna 2017 toiseksi korkein.

Välitän asuntoja ja kiinteistöjä kotikaupungissani Helsingissä - kaikissa sen kaupunginosissa. Tutuimpia kaupunginosia minulle ovat: Kallio, Kruununhaka, Kamppi, Ullanlinna, Punavuori, Töölö, Etelä-Haaga, Käpylä, Paloheinä ja Pakila.

I’m a Licensed Real Estate Agent at your service. Please contact me if you wish to sell or buy an apartment or a house in Helsinki area.

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet