Matkapuhelin: 050 475 5823 paivi.lind@op.fi

Päivi Lind

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 475 5823 paivi.lind@op.fi

Koulutus: Kiinteistönvälittäjä, LKV,

Kielitaito: englanti

Välittäjänä haluan yhdistää ihmiset ja kodit, löytää sinulle sopivan ratkaisun - ne täydelliset parit. Sinä olet minulle tärkeä ja haluan, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä.

Olen tarmokas, positiivinen, tulosta aikaansaava ja nopealiikkeinen, suosin asioiden ja töiden pikaista hoitamista, kannan vastuun toimistani ja vien asiat loppuun - luvattu pidetään ja hieman enemmänkin. Olen palvelun ja myynnin ammattilainen niin asuntokaupan kuin ravintola-alan kehittämis- ja johtamistehtävistä. Olen aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteydessä, tavalla kuten sinä haluat. Haluan myös kuulla, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Olen osana ammattitaitoista myyntitiimiä täällä Helsingin OP Kodissa, joka taas on osa kotimaista Suomen suurinta finanssitaloa. Teemme tiiviistä yhteistyötä yhdessä pankin ammattilaisten kanssa. Työskentelen pääkaupunkiseudulla, mutta autan Sinua tarvittaessa saamaan yhteyden osaaviin kollegoihini koko Suomen alueella. Ota minuun yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Olen kiinnostunut sisustamisesta ja kodeista, kiertelen ahkerasti kirpputoreja ja vanhojen tavaroiden kauppoja, puutarhanhoito ja käsillä tekeminen rentouttavat. Omaa kotia etsiessämme tärkeä kriteeri oli tila isolle ruokapöydälle; rakastan ruoanlaittoa ja vieraita. Kesäisin vapaa-ajastani iso osa kuluu maata kaivaen joko kotona tai mökillä, olen myös intohimoinen sienestäjä ja luonnossa liikkuja.

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI

Asiakaspalautteet