Puhelin: 040 551 8162 Matkapuhelin: 040 551 8162 anne.koivisto@op.fi

Anne Koivisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Puhelin: 040 551 8162 Matkapuhelin: 040 551 8162 anne.koivisto@op.fi

Asuntojen myynnin parissa olen toiminut vuoden 2004 alusta ja tänä aikana hankkinut itselleni vankan ammattitaidon sekä kokemuksen asuntojen ja kiinteistöjen myynnistä. Vuosien varrella olen hoitanut arvoasuntojen myynnistä pieniin yksiöihin, kiinteistöjen ja vapaa-ajan asuntojen kauppaa yhtenä ison konsernin huippumyyjänä. Olen iloinen siitä, että olen voinut auttaa asuntoasioissa monia asiakkaitani vuodesta toiseen ja kiitollinen, että niin monet teistä ovat aina palanneet asuntoasioissa puoleeni. Työskentely luotettavan ja arvostetun yrityksen palveluksessa on iso asia, jota arvostan. Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV on osa kotimaista Suomen suurinta finanssitaloa.

Ennen siirtymistäni asuntojen ja kiinteistöjen myynnin pariin työskentelin mm. rahoitus- ja henkilöstöasioiden parissa suuressa rakennusliikkeessä Helsingissä ja sen tytäryhtiössä USA:ssa. Tämän jälkeen työ vei Karibialle. Sieltä paluu Suomeen 1995 ja uusi työ kansainvälisen telekommunikaatioyrityksen palveluksessa, ensin sen pääkonttorissa Espoossa ja sitten tytäryhtiöissä Latinalaisessa Amerikassa. Nyt asun Töölössä, jonka vehreys ja vanhat talot miellyttävät minua. Ulkoilen mielelläni Töölönlahden ja Taivallahden maisemissa niin kesällä kuin talvella. Ooppera on minulle tuttu paikka ja Musiikkitalo aivan vieressä. Asuessani useita vuosia ulkomailla, tunsin miten tärkeä ihmiselle on koti. Se on tuttu ja turvallinen kiinnekohta varmasti meille kaikille.

Elämäntilanteet kuitenkin saattavat muuttua ja silloin on löydettävä uusi koti tai luovuttava vanhasta. Olen tässä mukana kanssanne ja hoidan asuntoasianne ripeästi, joustavasti, luottamuksella ja suurella sydämellä. Tarjoan mielelläni palvelujani ja kerron lisää myös OP-konsernin muista eduista.

Soitto tai sähköposti, sillä voimme aloittaa hedelmällisen yhteistyön!

When you need an experienced realtor to help you, you can always contact me. Together we will make it happen!

HelsinkiOP Koti Helsinki Oy LKV

Hakaniemenranta 1 00530 HELSINKI