Matkapuhelin: 0400 439988 karolina.andersson@op.fi

Karolina Andersson

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 0400 439988 karolina.andersson@op.fi

Olen synnynnäisesti positiivinen ja aikaansaava forssalainen ja samalla uusin tulokas mahtavaan OP Kodin Forssan tiimiin. Nautin haasteista ja minulle on kunnia-asia hoitaa työt ajallaan. Lisäksi täällä Forssan toimistolla on parhaat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta saan aina apua tarvittaessa.

Aiemmin olen toiminut opettajana yli 20 vuoden ajan, mutta nyt oli uusien tuulien aika. Reilu vuosi sitten tarjoutuneen mahdollisuuden myötä sain tilaisuuden aloittaa uran kiinteistönvälittäjänä. Olen aktiivisesti opiskellut alaa tekemisen kautta. Saan virtaa monipuolisesta työstä, jossa pääsen myös hyödyntämään taitojani supermyyjänä!

Olen aktiivisen perheen aktiivinen äiti. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti koripallo sekä jääkiekko, joiden parissa useat viikonloput vierähtävät. Liikunta on aina ollut iso osa minua, ja sen kautta olen saanut paljon erilasta elämänkokemusta. Esimerkiksi Korisliigan ja muiden koripallo-otteluiden tuomarointi on opettanut päättäväisyydestä, sinnikkyydestä sekä yhteistyötaidoista, joista on varmasti hyötyä työssäni kiinteistönvälittäjänä.

Saan voimaa tavallisesta ja aktiivisesta arjesta. Ystävät, lenkkeily, hyvä ruoka, rennot TV-ohjelmat, Suomen luonto, kivat ulkomaanmatkat, yhdessäolo perheen kanssa, hetkessä eläminen sekä haastava ja innostava työ rytmittävät elämää ja tuovat siihen sisältöä ja iloa eri tavoin.

Asuntojen ja kiinteistöjen välittäminen ei ole pelkästään työtä, se on elämäntapa. Olen valmis auttamaan Sinua löytämään täydellisen asunnon, kesäpaikan tai vaikkapa sijoitusasunnon. Olen täällä Sinua varten – tehdään yhdessä unelmistasi totta!

ForssaOP Koti Lounaismaa Oy

Sibeliuksenkatu 3 30100 FORSSA
Katso videoesittely

Asiakaspalautteet