Matkapuhelin: 010 256 1137 johanna.nikander@op.fi

Johanna Nikander

Palveluvastaava, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV
Matkapuhelin: 010 256 1137 johanna.nikander@op.fi

Moikka!

Olen Johanna ja toiminut kiinteistönvälityksen parissa jo vuodesta 2003. Ensin 16 vuoden ajan yrittäjänä ja viimeiset neljä vuotta OP Kodissa. Työni on monipuolista, vastaan kolmen myymälän markkinoinnista, konttoreiden ilmeestä, toimintamalleista ja juoksevista asioista.

Ihmisten kodin vaihto tulee ajankohtaiseksi, kun elämäntilanne muuttuu ja syntyy tarve uudenlaiseen asuntoon. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on ratkaista tämä tarve, toteuttaa asuntounelma. Meillä OP Kodissa välittäjien apuna ovat taustajoukot, joihin itsekin kuulun. Teemme yhdessä työtä ja näin varmistamme sen, että pääsemme aina parhaaseen lopputulokseen.

Olen tarkkasilmäinen sivusta seuraaja. Seuraan välitysalaa, sen ilmiöitä, trendejä ja tulevaisuuden näkymiä. Teen havaintoja maailman menosta, koska se kulkee käsi kädessä asumisen kanssa.

Viime vuosina kodin merkitys on kasvanut. Kodissa saa olla juuri sellainen kuin on. On lupa laiskotella ja tehdään itselle mieluisia asioita.

Asumisen tarpeet ovat muuttuneet meidänkin perheessämme. Kahdestaan kerrostalossa, pienten lasten kanssa rivitalossa, lasten varttuessa omakotitalossa, heidän aikuistuessa jälleen kahdestaan nykytilanteeseen sopivassa kodissa.

Tervetuloa OP Kodin asiakkaaksi!

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO