Puhelin: 050 471 8180 Matkapuhelin: 050 471 8180 minna.lundan@op.fi

Minna Lundan

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT, kaupanvahvistaja
Koulutus: LKV Laillistettu kiinteistönvälittäjä LVV Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä IAT Isännöinnin ammattitutkinto
Puhelin: 050 471 8180 Matkapuhelin: 050 471 8180 minna.lundan@op.fi

Koti on itselleni sydämen asia, ja uskon, että se on sitä myös Sinulle. Luotettavuus, rehellisyys ja tinkimätön ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan luoda myös Sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen asunnon osto- ja myyntitilanteissa.

Olen toiminut yhteensä yli 30-vuotta myynnillisissä asiakaspalvelutehtävissä, kiinteistöalan erilaisissa työtehtävissä ja hallinnollisissa tehtävissä isännöitsijäntoimistossa.

Vahvuuksiani ovat asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen eri elämäntilanteissa, vuorovaikutteisuus ja aktiivinen ote sekoitettuna hyvään huumorintajuun ja vahvaan asenteeseen. Työssäni haen aina asiakkailleni parhainta mahdollista ratkaisua.

Haluan palvella ja olla mukana toteuttamassa juuri Sinunkin asuntounelmaasi. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että voit suositella minua muillekin. Kun mietit kodin vaihtoa, olehan yhteydessä minuun. Toimialueitani ovat Espoo, Helsinki ja Vantaa.

EspooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Sammonsilta 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Espoo -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Minna Lundan
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.