Puhelin: 050 471 8180 Matkapuhelin: 050 471 8180 minna.lundan@op.fi

Minna Lundan

Kiinteistönvälittäjä LKV,LVV,IAT Kaupanvahvistaja
Koulutus: LKV, LVV, IAT
Puhelin: 050 471 8180 Matkapuhelin: 050 471 8180 minna.lundan@op.fi

Koti on itselleni sydämen asia, ja uskon, että se on sitä myös Sinulle. Luotettavuus, rehellisyys ja tinkimätön ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan luoda myös Sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen asunnon osto- ja myyntitilanteissa.

Olen toiminut yhteensä noin 30-vuotta sekä myynnillisissä asiakaspalvelutehtävissä sekä kiinteistöalan erilaisissa työtehtävissä että hallinnollisissa tehtävissä isännöitsijäntoimistossa.

Vahvuuksiani ovat asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen eri elämäntilanteissa, vuorovaikutteisuus ja aktiivinen ote sekoitettuna hyvään huumorintajuun ja vahvaan asenteeseen. Työssäni haen aina asiakkailleni parhainta mahdollista ratkaisua.

Kotona Espoossa minua odottaa kaksi rakasta Rescue-koiraa, jotka ovat tuleet Suomeen Kyprokselta. Harrastuksista rakkaimpia ovatkin juuri Rescue-toiminta, liikunta eri muodoissaan sekä matkailu.

Haluan palvella ja olla mukana toteuttamassa juuri Sinunkin asuntounelmaasi. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että voit suositella minua muillekin. Kun mietit kodin vaihtoa, olehan yhteydessä minuun. Toimialueitani ovat Vantaa, Espoo ja Helsinki.

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet