Matkapuhelin: 050 4763327 miia.uusitorppa@op.fi

Miia Uusitorppa

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: BBM (Palvelujohtaminen), FEC Digital Marketing and Communications, College Degree (Hospitality and Travel)
Matkapuhelin: 050 4763327 miia.uusitorppa@op.fi

Haaveena uusi koti? Pohditko oman kotisi arvoa ja asuinalueesi hintakehitystä? Oman asunnon arviointi on ensimmäinen ja tärkein askel asunnon vaihdossa. OP Koti välittäjänä tarjoan luotettavan ja kattavan henkilökohtaisenpalvelun läpi asunnonmyynnin jokaisen vaiheen. OP Koti on syystä valittu jo useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kiinteistövälitysyrityksesksi ja syystä. OP Koti välittäjänä velvollisuuteni on toimia luotettavasti, turvallisesti ja asiakaslähtöisesti - sinua kuunnellen. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Myynnin, markkinoinnin ja hinnoittelun ammattilainen yli 15 vuoden ajan, Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin koulutettu tekijä 10 vuoden ajalta. Olen toiminut urallani mm. Senior analyytikkona sekä kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä lentoyhtiössä, erilaisissa esimiestehtävissä, useiden eri tuotteiden päällikkönä online matkatoimistoissa. Viimeiset vuodet olen toiminut kiinteistövälityksessä Helsingin Habita LKV:llä ja nyt OP Kodilla. Seuraan aktiivisesti eri asuinalueiden hintakehitystä, pidän itseni ajantasalla talouden ja rahoitussektorin muutoksista, seuraan alan artikkeleita ja pidän tietotaitoni ajantasalla osallistumalla laajasti erilaisiin kiinteistöalan ja rakennusalan koulutuksiin (mm. RAKSYSTEMS)

Palvelen sinua kaikissa asuntoasioissa Espoon ja Helsingin alueella p. 050 476 3327 Voit lähettää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO