Matkapuhelin: 050 475 6047 leena.pikkusaari@op.fi

Leena Pikkusaari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM, MKT
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 475 6047 leena.pikkusaari@op.fi

Tervetuloa asiakkaakseni!

Henkilökohtainen palvelulupaukseni Sinulle on hoitaa minulle annettu toimeksianto samalla huolellisuudella, kuin hoitaisin oman kotini myyntiä. Asiantuntemukseni ohella tarjoan luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Ratkaisuhakuisella sekä positiivisella otteella pyrin huomioimaan osapuolten intressit ja sovittamaan ne yhteen päämääränä onnistunut asuntokauppa.

Oman kodin myynti on täynnä tunteita, toiveita ja unelmia. Asiakkaanani voit keskittyä Sinulle mieluisiin asioihin, ja samaan aikaan minä huolehdin myyntiprosessin kaikista vaiheista. Teen kaikkeni, että asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta, huolehdin tarvittavista asiakirjoista ja huomioin myös asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät vastuukysymykset. Pidän Sinut ajan tasalla toivomallasi tavalla, ja haluan myös tietää, mitä sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen.

Luonteeltani olen avoin ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Seuraan ajassa tapahtuvia ilmiöitä ja osaamistani kehitän jatkuvasti. Vapaa-aikaani vietän monipuolisesti liikuntaa harrastaen ja lukemalla. Lenkille lähden mieluiten kahden isovillakoirapojan Carlon ja Roopen kanssa. Remontoin, rakentelen ja teen puutarhatöitä. Nautin, kun voin nähdä kätteni työn tuloksen.

Asuntosi saattaa olla tärkein ja arvokkain omaisuutesi. Kenelle Sinä luotat kotisi avaimen?

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä Sinulle paras ratkaisu!

Ystävällisesti

Leena

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO