Puhelin: 050 467 7756 Matkapuhelin: 050 467 7756 janne.ainamo@op.fi

Janne Ainamo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti, ruotsi, ranska, saksa
Koulutus: LKV, LVV, Tradenomi, BBA, Licencié de l'IUP
Puhelin: 050 467 7756 Matkapuhelin: 050 467 7756 janne.ainamo@op.fi

Hei, tervetuloa tutustumaan minuun tarkemmin.

Aloitin kiinteistönvälitysalalla 2012 ja luin itselleni saman tien LKV-pätevyyden. Nyt yli 8 vuoden kokemuksella voin sanoa olleeni vaikka minkälaisten kohteiden kanssa tekemisissä. Kokemusta on tullut aina perus asunto-osakkeen kaupasta kiinteistökauppoihin, joissa on ensin ostettu tila muotoinen kiinteistö, muodostettu siitä tontti, muodostettu asunto-osakeyhtiö, rakennettu koko asunto-osakeyhtiö ja myyty asunnot uusille asukkaille. Tyytyväisiä asiakkaita minulla on jo useita satoja, siitä kertoo suositusten määrä mitä tänä päivänä saan vanhoilta asiakkailta. Pääasiassa toimin Espoossa ja Helsingissä, on toki ollut kohteita kauempaakin.

Kokemus on opettanut, että asuntokauppa ei ole vain yhden miehen show. Tänä päivänä parhaaseen lopputulokseen päästään, kun käyttää itsekin parhaita mahdollisia osaajia kuhunkin erilliseen valmistelevaan tehtävään. Siksipä minulla on käytössäni niin stailaajia, ammattilaiset niin valokuvaukseen kuin videokuvaukseen, lakipalvelun rautaiset osaajat varmistamaan niin toimeksiannon, työn suorittamisen kuin kauppakirjankin oikeellisuuden sekä monta muuta osaavaa tekijää.

Ota yhteyttä niin kerron miten minä ja OP Kodin tiimi myymme asuntosi tämän päivän välinein, nopeasti ja hyvällä hinnalla.

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet