Matkapuhelin: 050 475 9625 elina.nissinen@op.fi

Elina Nissinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi
Matkapuhelin: 050 475 9625 elina.nissinen@op.fi

Olen asuntokaupan ammattilainen Kirkkonummelta ja palvelen asiakkaitani kokonaisvaltaisesti kaikissa asumisen asioissa. Haluan tarjota ensiluokkaista välityspalvelua, jonka kulmakiviä ovat luotettavuus sekä hyvä ammattitaito. Jokainen kohde on minulle yhtä tärkeä ja rakennan palvelukokonaisuuden aina asiakkaideni elämäntilanteet sekä tarpeet huomioiden.

Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys sekä periksiantamattomuus ovat ominaisuuksiani, jotka heijastuvat kaikkeen tekemiseeni. Haluan taata asiakkailleni aina mahdollisimman sujuvan prosessin sekä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asuminen ja rakentaminen ovat tulleet tutuksi elämäni varrella myös perheeni maanrakennus- sekä rakennusalan taustan myötä ja tuntuu siksi enemmänkin elämäntavalta tehdä juuri tätä työtä. Koen merkityksellisyyttä pystyessäni auttamaan asiakkaitani elämän suurimmissa valinnoissa.

Olen kotoisin Etelä-Karjalasta mutta asunut koko ikäni Kirkkonummen eri alueilla ja aluetuntemukseni ulottuu myös ympäryskuntiin. Harrastusteni myötä luonto sekä erilaiset ympäristöt ovat tuttuja, ja minulle on myös luontevaa työskennellä esimerkiksi maaseudulla sijaitsevien suurempienkin kohteiden parissa.

EspooOP Koti Uusimaa Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO