Puhelin: 050 314 1002 Matkapuhelin: 010 257 7053 tarja.elgland@op.fi

Tarja Elgland

Kiinteistönvälittäjä LKV,IAT, Julkinen kaupanvahv.
Koulutus: LKV (= Laillinen kiinteistönvälittäjä), IAT (= Isännöinnin ammattitutkinto), julkinen kaupanvahvistaja
Puhelin: 050 314 1002 Matkapuhelin: 010 257 7053 tarja.elgland@op.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä Järviseudun alueella vuodesta 1988. Ensimmäiset 16 vuotta toimin kiinteistönvälityksen lisäksi myös isännöitsijänä, joten myös alueen taloyhtiöt ovat tuttuja. Näin ollen olen ollut mukana suurimmassa osassa alueen rivitalo- ja kerrostalohankkeita.

Koti on meille kaikille elämän suurimpia hankintoja ja asuntokaupassa on usein mukana myös paljon tunteita. Olen mukana asunnonvaihdossasi alusta loppuun, hoitaen prosessin hienotunteisesti ja tehokkaasti. Työssäni minulle on tärkeintä, että kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja siitä kiinteistönvälityksessä pitkälti on kysymys, ei pelkästään myymisestä! Paras palkinto työstä on, kun vanha asiakas ottaa uudestaan yhteyttä. Silloin tietää tehneensä jotain oikein.

Olemme osa kotimaista, Suomen suurinta finanssitaloa, OP-Ryhmää. OP Koti on valittu jo kahdeksatta kertaa Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysyritykseksi. Asiointi kanssani on turvallista ja luotettavaa.

Vahvuuteni kokemuksen lisäksi on laaja-alainen asiantuntemus ja tarkkuus, joka takaa, että asiat menevät oikein alusta loppuun, eikä sattuman varaan jää mitään. Luotettu OP Koti ja koko OP-ryhmä taustalla tukevat tätä palvelulupausta.

Sinä olet minulle tärkeä. Huolehdin, että kaikki kotisi vaihtoon liittyvät asiat hoituvat niin, ettei sinun tarvitse huolehtia niistä.

Kauttani hoituu koko kiinteistönvälitys; asunto- ja kiinteistökaupat, vapaa-ajankohteet, metsätilat, arviot sekä julkinen kaupanvahvistus.

Tervetuloa palveltavaksi.

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista