Puhelin: 010 2577057 Matkapuhelin: 045 1472372 anne.makela@op.fi

Anne Mäkelä

toimitusjohtaja, LKV, kaupanvahvistaja, (sairaslomalla toistaiseksi)
Koulutus: Alaan liittyvät tutkinnot ovat LVV- ja LKV-pätevyys sekä kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto Kiat. Julkisena kaupanvahvistajan olen toiminut vuodesta 2008. Peruskoulutukseltani olen talonrakentaja ja rakennusmestari. Olen lisäksi opiskellut liiketalouden tradenomiksi ja ylemmän AMK tutkinnon liiketoimintaosaamisen tradenomiksi.
Puhelin: 010 2577057 Matkapuhelin: 045 1472372 anne.makela@op.fi

Olen toiminut OP Ryhmässä lähes 10 vuotta ja siitä suurimman osan kiinteistönvälityksen parissa Suomenselän ja Järviseudun alueella.

Teen tätä työtä rakkaudesta alaan ja parasta tässä työssä ovat tyytyväiset asiakkaat. Oletpa sitten ostajana tai myyjänä, niin teen kaikkeni sen eteen, että asuntokauppasi on onnistunut.

Kanssani saat käyttöösi kiinteistönvälityksen asiantuntemuksen lisäksi usean vuoden kokemukseni rakennusalalta, rakennustarvikemyynnistä ja rahoitusalalta. Vapaa-aikaani vietän mieluiten mökillä nikkaroiden ja luonnossa liikkuen.

Voit soittaa minulle tai lähettää minulle yhteydenottopyynnön suoraan tämän sivun kautta, niin otan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.