Puhelin: 0500 645 722 Matkapuhelin: 0500 645 722 merja.parviainen@op.fi

Merja Parviainen

Konttorinjohtaja, LKV
Puhelin: 0500 645 722 Matkapuhelin: 0500 645 722 merja.parviainen@op.fi

Tutkinnot

LKV-tutkinto 1988

Kielitaito

Englanti

Kokemus alalta

Olen työskennellyt OP Koti Keski-Suomen Äänekosken toimistossa vuodesta 1986 lähtien. Kokemusta ja paikallistuntemusta minulle on karttunut paljon vuosien varrella. Monenmoiset ilot ja surut olen saanut jakaa ihanien asiakkaiden kanssa.

Esittely

Pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla teen työtäni päivittäin. Työskentelin taloushallinnon tehtävissä ennen kiinteistönvälitysalalle siirtymistä, mutta edellisessä työssäni kaipasin enemmän suoria kontakteja ihmisten kanssa. Olimme juuri laittaneet oman asuntomme myyntiin OP Kodille, joten työpaikan vaihto tuntui luonnolliselta jo pelkän lehti-ilmoituksen perusteella. Hetkeäkään en ole katunut päätöstäni, sillä tämä työ on mielenkiintoista ja erityisesti nautin ihmisten tapaamisista mitä erilaisimpien elämäntilanteiden yhteydessä. Minulle tämän työn haasteet ovat suuri rikkaus elämässäni.

Vahvuuteni työtä kohtaan liittyvät empatiakykyyni, asiakkaiden kuunteluun ja kohtaamiseen. Pyrin aina kartoittamaan monipuolisesti asiakkaiden tilanteen, toiveet ja tarpeet niin myynnin kuin oston yhteydessä. Seison sanojeni takana ja hoidan työni tunnollisesti.

Olen naimisissa ja perheeseeni kuuluu aikuinen tyttäreni sekä kaksi ihastuttavaa lapsenlasta. Oma kotini löytyy myös Äänekoskelta. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ystävieni kanssa. Asuntoautollemme tulee paljon kilometrejä alle aina keväisin, kesäisin ja syksyin, kun reissaamme ympäri Suomea ja naapurimaita. Talvisin harrastan kuntosalilla käyntiä, lukemista sekä lomailemme Lapissa. Musiikilla on aina ollut merkittävä rooli elämässäni.

ÄänekoskiOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Torikatu 2 44100 ÄÄNEKOSKI