Puhelin: 040 721 2351 Matkapuhelin: 040 721 2351 jari.pajari@op.fi

Jari Pajari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV- Tutkinto 2015, LVV-Tutkinto 2015. KiAT-tutkinto 2013
Puhelin: 040 721 2351 Matkapuhelin: 040 721 2351 jari.pajari@op.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2010. Pitkään alaa miettineenä tartuin tilaisuuteeni, kun paikka tuli hakuun OPKK:lle. Kiinteistönvälityksen puolella tämä on ensimmäinen työpaikkani, mitä ennen työskentelin kaupallisella alalla 17 vuotta. Monipuolinen kokemus myyntitehtävistä on ehdottomasti vahvuuteni. Tällainen työ vaatii myös elämänkokemusta sekä opettaa paljon niin rakennustekniikasta, sisustamisesta kuin elämän erilaisista vaiheista.

Kiinteistövälittäjän työssä ahkera myyntityö pääsee oikeuksiinsa. Tämä olikin minulle suuri tekijä, kun mietin alanvaihtoa. Työkuvaan kuuluu ymmärtää niin myyjää kuin ostajaa sekä tukea kaikkia osapuolia. Kodin hankinta on merkittävä osa elämää ja onkin innostavaa olla mukana tässä projektissa. Työssäni saan nähdä hienoja ja monipuolisia koteja. Enkä nyt tarkoita, että kodin olisi oltava kallisarvoinen. Pienikin yksiö voi olla ihana, kunhan se on kodikas paikka. On rikkaus saada olla mukana asiakkaiden erilaisissa elämäntilanteissa. Jokainen käden puristus ja onnen toivotus uudesta kodista ovat minulle erittäin palkitsevia.

Myyntityö on ehdottomasti vahvuuteni kiinteistönvälittäjänä. Minulla on suunnaton oppimisen- ja ymmärtämisenhalu uusia asioita kohtaan. Se onkin asia, jota saan harjoitella päivittäin työssäni, sillä tässä ammatissa ei oppiminen lopu ikinä. Minulta löytyy osaamista valokuvaukseen ja sisustamiseen. Kuvaan mielelläni asiakkaiden kohteet itse sekä käsittelen kuvat. Uskallan tarttua myös sisustamiseen vahvasti. Jos huomaan tilaratkaisun olevan ongelmallinen, niin tartun rohkeasti toimeen ja siirtelen huonekaluja, jolloin saamme jokaisesta kodista parhaimmat puolet esiin!

Rakkaaseen perheeseeni kuuluu vaimo ja neljä lasta, joiden kanssa pääosin vietän vapaa-aikani. Intohimoisia harrastuksiani on frisbeegolf ja salibandy ja maalaaminen.

Ystävieni sanoja lainaten: ”Olet niin alallasi kuin olla ja voit Jari!”

ÄänekoskiOP Koti Keski-Suomi Oy LKV

Torikatu 2 44100 ÄÄNEKOSKI