Puhelin: 0400 790 780 Matkapuhelin: 0400 790 780 tarja.ala-leppilampi@op.fi

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Yo-merkonomi, tradenomi ja LKV/LVV-tutkinto
Puhelin: 0400 790 780 Matkapuhelin: 0400 790 780 tarja.ala-leppilampi@op.fi

Olen työskennellyt alalla 8,5 vuotta. Tuusulan monimuotoisuus on mahdollistanut minulle nopean ja syvällisen perehtymisen alan kiemuroihin. Näen jatkuvan itseni kehittämisen ja uuden oppimisen työssäni tärkeänä, joten mielelläni luen alan julkaisuja ja seuraan mm. ajankohtaisia lainsäädännön muutoksia. Opkk -ketjun puolesta meillä on myös ammattitaidon ylläpitoon liittyviä koulutuspäiviä.

Koen työni mielenkiintoisena, haastavana ja vastuullisena. Työn rikkauteen kuuluu hyvin vaihtelevat, tapahtumarikkaatkin päivät ja Te, erilaiset asiakkaat, joita saan kohdata päivittäin. Haluan palvella asiakkaitani mahdollisimman ammattitaitoisesti ja vastuuntuntoisesti.

Minulla on taustalla vankka kaupallisen alan kokemus erilaisista myyntiin, markkinointiin ja ostamiseen liittyvistä tehtävistä yli 20 vuoden ajalta ennen kuin siirryin kiinteistönvälitysalalle. Vapaa-ajalla rentoudun käsitöiden ja liikunnan parissa. Minulle esteettiset asiat, kuten kodin sisustaminen ja kunnossapito on tärkeää. Olen oopperan ja baletin ystävä. Matkustan jonkin verran. Italia on minulle erityisen mieluinen matkustuskohde, juuri sen estetiikkansa, kuten muotoilun ja upean rakennuskulttuurin vuoksi.

Mielelläni autan Sinua asunto- ja kiinteistöasioiden hoitamisessa!

.

TuusulaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Ostosraitti 2 04300 TUUSULA

Kysy minulta näistä kohteista