Kiinteistönvälitys Turenki

Janakkalan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Tietoa meistä

Janakkalan OP-Kiinteistökeskus Oy palvelee sinua Janakkalan kunnan alueella kiinteistönvälitykseen, asuntokauppaan sekä asuntojen vuokraukseen ja arviointiin liittyvissä asioissa. Kiinteistönvälittäjämme ovat apunasi, kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa kumppania. Kuuntelemme toiveitasi ja pyrimme yhdessä löytämään sinulle sopivan ratkaisun.

Myyntiä miettiessäsi, pyydä meidät käymään ja saat meiltä henkilökohtaisen välitystarjouksen ! Ota yhteyttä sähköpostilla, soita tai tule toimistolle käymään. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Tee toimeksianto kanssamme, aloitamme myynnin heti ja varmistamme sinulle turvallisen asuntokaupan.

Jos olet ostamassa, tutustu kohteisiimme, pyydä lisätietoja ja sovi esittelystä. Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi !

Toimistomme sijaitsee Turengissa OP Janakkalan toimitiloissa osoitteessa Harvialantie 7 A, 14200 Turenki. Olemme tavattavissa sopimuksen mukaan myös OP Janakkalan Tervakosken konttorilla osoitteessa Heimolantie 1, 12400 Tervakoski. Saman katon alta saat siis myös sujuvasti OP:n rahoitus- ja vakuutuspalvelut.