Matkapuhelin: 044 770 1333 pasi.salo@op.fi

Pasi Salo

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, KHK, AKA (y)
Koulutus: LKV-tutkinnon suoritin 1990. Ammattiosaamista laajensin YKV-tutkinnolla 1996. Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioitsija (KHK) sekä yleisauktorisoitu kiinteistöarvioitsija (AKA) olen ollut vuodesta 2011 ja sitä ennen olin auktorisoitu kiinteistöarvioitsija toimitilapuolella.
Matkapuhelin: 044 770 1333 pasi.salo@op.fi

Kokemusta kiinteistönvälitysalalta on takana jo vuodesta 1988 alkaen. Voin siis hyvällä omallatunnolla kertoa toimineeni reilusti yli puolet elinvuosistani kiinteistömarkinoilla. Tähän reiluun neljännesvuosisataan on mahtunut monta monta erilaista tilannetta, kauppaa, neuvottelua kuin kommellustakin. Kaikista tilanteista on selvitty ja otettu opiksikin. Kiinteistöasiat ovat lähellä sydäntäni. Ammattipätevyyttä olen pitänyt yllä jatkuvalla kouluttautumisella sekä omatoimisella opiskelulla.

Olen erittäin iloinen jopa ylpeäkin siitä että saan nykyisin toimia myynninjohtajana Lounaismaan OP-Kiinteistökeskuksen kiinteistönvälitystiimissä. Salon, Someron ja Forssan alueen välittäjämme ovat kaikki huippuammattilaisia, tuntevat oman "pelikenttänsä" ja alueen hintatason. Yhdessä he osaavat ratkaista visaisemmatkin tilanteet. Voin huoletta suositella heistä jokaista kumppaniksi asuntoasioihisi. Yhtenä vaan ei vähäisimpänä osoituksena ammattitaidosta on, että kaikilla kiinteistönvälittäjillämme on suoritettu LKV-tutkinto ja vuokra-asunnonvälittäjillämme on suoritettu LVV-tutkinto.

Se tunne, kun asiat loksahtavat paikoilleen asiakkaan elämänsä suurimmassa kaupassa, on paras ja tavoittelemamme palkinto tästä työstä.

Vapaa-aikaani vietän kesäisin merellä ja silloin tällöin minut voi tavata myös Golf-kentällä. Talvella vietän aikaa jäähalleissa pojan pelejä seuraillen sekä aika ajoin myös itsekin hokkarit jalkaan laittaen. Pidän myös laskettelun tuomista fiiliksistä sekä tunturien päältä aukeavista kauniista ja jylhistä maisemista.

Mottonani on: Menestys tulee harvoin sattumalla.

Kun haluat asuntoasioillesi aktiivisen ja luotettavan hoitajan. ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA MINUUN TAI MEIDÄN VÄLITTÄJIIN YHTEYTTÄ.

YHDESSÄ RATKAISEMME ONNISTUNEESTI ASUNTOASIASI!