Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Ins.
Kielitaito: englanti
Koulutus: Insinööri. Laillistettu Kiinteistönvälittäjä (LKV). Kiinteistönvälitysalan lakikurssit. Asuntojen ja asuinrakennusten arviointi kurssi (Kiinko). Rakennustekniikka kurssit (Raksystems). Isännöitsijän Koulutus (IK/Kiinko)

Kiinteistönvälitys alalla olen toiminut 6 vuotta. Sinä aikana olen myynyt lukuisia kerrostalohuoneistoja, rivitalohuoneistoja, rakennuspaikkoja, kiinteistöjä, liikerakennuksia, maatiloja, uudisrakennuksia ja arvoasuntoja Espoossa ja Nurmijärvellä hintahaarukassa 50 000 € - 1,5 M€.

Olen peruskoulutukseltani insinööri. Toiminut myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan alueella lähes koko työuran. Nurmijärvellä olen asunut 17 vuotta. Alueemme rakennuskanta on tullut minulle tutuksi ja osaan kertoa eri alueiden erityispiirteistä.

Asuntokaupan juridiikkaa olen opiskellut kiinteistönvälitysalan lakikursseilla. Olen perehtynyt sekä huoneistojen että kiinteistöjen myyntiin. Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) tutkinto 2014 takaa minulle ajantasaiset tiedot alan lainsäädännöstä. Olen suorittanut Kiinteistöalan koulutuskeskuksessa asuntojen ja asuinrakennusten arviointikurssin 2018. Rakennustekniikka tietämystä olen ylläpitänyt Raksystemsin järjestämillä kursseilla ja läheisellä yhteistyöllä asuntokaupan kuntotarkastajien kanssa. Minulla on myös Isännöitsijän koulutus, osaan asiantuntijana analysoida taloyhtiöden taloudellisia tietoja ja teknillisiä tietoja sekä kertoa niistä selkokielellä potentiaalisille huoneistojen ostajille.

Teen myös arviokirjat laadukkaasti eri käyttötarkoituksiin.

Jari Selenius LKV – tuloksellista ja turvallista asuntokauppaa.

Asiakaspalautteet