Puhelin: 040 621 0807 Matkapuhelin: 040 621 0807 anne.putkinen@op.fi

Anne Putkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Koulutus: Kotitalousteknikko, Johtamisen erikoisammattitutkinto, KED, LKV
Puhelin: 040 621 0807 Matkapuhelin: 040 621 0807 anne.putkinen@op.fi

Olen toiminut liki 30 vuotta palveluliiketoiminnan ja asiakaspalvelun erilaisissa vastuullisissa tehtävissä. Vahvan myynti- ja asiakaspalvelukokemuksen kautta olen oppinut että palvelu- ja myyntihenkisyys, tavoitteellinen työskentely, hyvät yhteistyötaidot, itseohjautuvuus, halu menestyä ja oppia uutta takaavat onnistuneen lopputuloksen saavuttamisen ja tyytyväiset asiakkaat.

Kiinteistönvälitysala oli kiehtonut minua jo pidemmän aikaa, joten vuosi sitten asetin itselleni tavoitteeksi aloittaa uuden työuran kyseisellä alalla. Suoritin KED-tutkinnon keväällä 2018, ja saman vuoden syyskuun alussa aloitin Suur-Savon Op-Kiinteistökeskuksessa myyntineuvottelijan tehtävissä, ja vajaa kolme kuukautta sen jälkeen suoritin LKV-tutkinnon.

Vuosi oli työläs, mutta tavoitteeni ja toiveeni toteutuivat! Parhaimpina asioina olen kokenut

sen että olen hyvin nopeasti saavuttanut asiakkaiden luottamuksen ihanien asiakaskokemusten kautta, ja olen saanut nauttia hienoista onnistumistarinoista tässä lyhyen matkani varrella.

Vapaa-aikani kuluu perheen, harrastusten, ystävien ja matkailun merkeissä.

Annan sinulle lupaukseni että myyn kotiasi suurella sydämellä! Saat kumppaniksi henkilön joka on luotettava, ammattitaitoinen ja aktiivinen! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun asuntotoiveistasi!

MikkeliSuur-Savon OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Porrassalmenkatu 19 50100 MIKKELI