Kirsi Mäkelä

Myyntineuvottelija, KiAT
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kaupallisen yo-merkonomi koulutuksen ja johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET) lisäksi olen suorittanut kiinteistöalan ammattitutkinnon (KiAT). Kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on minulle tärkeä lähtökohta, jotta sinä ja minä pääsemme yhdessä sovittuun tavoitteeseen.

Ammattitaito tulee rehellisesti työtä tekemällä, itseään kouluttamalla ja muilta oppimalla. Arvostan suuresti kaikkia asiakkailtani tulleita palautteita: "Kaikki hoitui nopeasti ja asianmukaisesti. Voin suositella lämpimästi kyseistä henkilöä. Myös asiakaskontakti hoitui kiitettävästi. Kaikki sujui erinomaisen hyvin toimeksiantosopimuksen teosta kauppoihin saakka ". Palkittu Keski-Uudenmaan "paras asiakastyytyväisyys palkinnolla".

Samaan hengenvetoon pyysin palautetta myös ystäviltäni: " Kirsi on herttainen, aito, rehellinen, tunnollinen ja tarttuu tuumasta toimeen sydän mukana eikä jätä mitään asiaa kesken".

Asunnot ja niiden stailaus on sekä työssä, että henkilökohtaisessa elämässäni läsnä. Muuten vapaa-aikani vietän perheeni kanssa täällä Nurmijärvellä. Olen siis paikallinen välittäjä, joka on ylpeä omasta kotikunnastaan.