Kiinteistönvälitys Kemi

Kemin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitys Kemin alueella. Kemin OP-Kiinteistökeskus on toimialueensa johtava ja luotettava kiinteistönvälitystoimisto. Toimimme Kemi-Keminmaa-Simo-Tervola-Kuivaniemen pohjoisosan alueella.

Palvelemme sinua kiinteistönvälityksessä, vuokra-asuntojen välityksessä, kauppakirjojen laadinnassa ja arviointitoiminnassa. Kauttamme saat myös kaupanvahvistukset.

Me Kemin OP-Kiinteistökeskuksessa vastaamme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä ja ostaja sekä vuokranantaja ja vuokraaja olet meille tärkeä.

Sinua palvelevat täällä aktiiviset ja energiset välittäjät hyvän toimivan tiimityön voimalla. Joukossamme on konkarikokemusta ja nuoruuden voimaa energisellä otteella. Ammattitaitomme alan koulutuksineen tuovat sinun kauppaan turvallisuuden.

Kotisi markkinoinnissa lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Löydettyämme sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen.

Käytämme asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuuksia ja moninaisia digitaalikanavia perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Ammattivalokuvaajamme kohdevalokuvat kertovat elävästi myyntikohteestamme. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden. Palvelemme myös ostajia monipuolisesti, kysy lisää ja jätä meille tieto millaista kotia etsit, niin pidämme sinut ajantasalla.

Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi.