Minna Visuri

Kiinteistönvälittäjä, LKV. Toimialueena Kannus, Toholampi, Kaustinen
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV tutkintokoe vuonna 2010. Opettajan pedagoginen pätevyys Jyväskylän Opettajakorkeakoulussa vuonna 2003. Siivousteknikoksi, valmistuin 1995 Keski-Suomen Kotitalousopettajaopistosta. Opiskelin 1995 Hollannissa Gronigenin ammattikorkeakoulussa Facility Management linjalla.

Vuodesta 2005 olen ollut kiinteistönvälitysalalla puolet ajasta Jyväskylässä ja vuodesta 2012 alkaen Pohjois-Pohjanmaalla. Minulla oli oma yrityskin noin 5 vuotta. Nyt jälleen takaisin kiinteistönvälittäjänä OP-Kiinteistökeskuksella.

Suoritin LKV kokeen vuonna 2010.

Hyvä asiakkaani. Tämä työ on minulle kuin elämäntapa, olen tehdyt kiinteistönvälittäjän työtä vuodesta 2005 asti. Asuin tuolloin uran alkuvuosina Jyväskylässä. Pääsin siellä uraa uurtaneelle kiinteistönvälittäjälle töihin, oli asuntokaupan nousukausi ja niin minäkin pääsin pian työhön kiinni. Pidin työstä silloin ja pidän edelleen, vain kokemusta on jo karttunut usean vuoden verran. Minua kiinnostaa alan monipuolisuus ja Te asiakkaat ihmisinä ja erilaisine elämäntilanteineen. Minäkin olen kokenut monia asioita elämänpolulla, mutta niiden kautta myös ymmärrän elämää aina vain paremmin. Siksi osaan auttaa sinua oman asunnon myymisessä tai ostamisessa, oman elämänkokemuksen ja vahvan ammatitaitoni kautta. Älä siis epäröi ottaa minuun yhteyttä.

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista