Päivi Riuttamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV 2009

Aloitin kiinteistönvälitysalalla Huoneistokeskuksen palveluksessa vuonna 2006. Olen ollut tyytyväinen, että uskaltauduin alan vaihtoon kokeneen konkarin houkuttelemana ja suosittelemana. Antoisa 20-vuotinen urani ravintola-alan erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä saikin mielenkiintoisen jatkon asumisen ja kodinvaihdon haastavassa maailmassa. LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2009 ja Jyvässeudun markkinajohtajan OPKK:n kutsumana aloitin Puistokadun toimistolla kesällä 2010.

Asun Taulumäellä järven rannassa huilistimieheni ja söpön kissamme kanssa. Lapsemme asuvat jo omillaan, tytär Helsingissä ja poika Jyväskylässä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, konsertteja sekä inspiroidun hyvän ruuan laittamisesta sekä viineistä.

Asiakaspalvelu on aina ollut vahvaa osaamisaluettani; positiivisena ja empaattisena myyjänä se on aina ollut minulle luontevaa ja mieluisaa.

Toivoisinkin voivani auttaa Sinua yhdessä elämäsi suurimmista ja tärkeimmistä asioista. Olethan yhteydessä, voit luottaa siihen, että asuntoasiasi ovat ammattilaisen käsissä!