Nina Saleva

Myyntipäällikkö, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV-tutkinto 2010. Minut on palkittu viime vuosina OP-Kiinteistökeskuksen Suomen menestyneimpänä välittäjänä sarjassamme toimistoissa joissa on 20-29 välittäjää siten, että 2013 II-sija, 2014 I-sija, 2015 II-sija ja 2016 III-sija. Viime vuonna olin taas kolmas! Olen siis tasaisesti vuodesta toiseen parhaiden myyjien joukossa.

Kiinteistövälittäjänä OP-Kiinteistökeskuksella olen toiminut vuodesta 2011 alkaen. Vuosina 1999-2001 työskentelin Huoneistokeskuksella kiinteistönvälittäjänä. Olen työskennellyt myös useita vuosia pankissa ja viimeksi 8 vuotta asuntorahoituksessa, joten myös asuntolaina-asiat ovat tuttuja.

Pidän työstäni, sillä tämä sisältää haasteita ja mahdollisuuksia auttaa ihmisiä eteenpäin omaan kotiunelmaansa. Tyytyväiset asiakkaani palaavat usein uudelleen, kun heidän asuntoasiansa ovat taas ajankohtaisia.Se jos mikä, on palkitsevaa ja kannustavaa. Täällä alati muuttuvassa maailmassa on mukauduttava ja sopeuduttava muutoksiin ja asenne on oltava kohdallaan. OPKK:ssa on kivat työkaverit ja parhaat keinot ja työkalut hoitaa ihmisten asunnonvaihtoasioita. Meillä on loistava markkinointi, näkyvyys, tämän päivän uusin tekniikka sekä meillä kuunnellaan toiveitasi aidosti.

Olen aktiivisesti urheillut koko ikäni ja edelleen liikun luonnossa ja salilla, rakastan myös tanssimista ja puutarhanhoitoa. Luonteeltani olen itsenäinen, rohkea, auttavainen ja ystävällinen. Minulle jokainen koti ja ihminen on tärkeä ja teen mielelläni yhteistyötä. Kun mietit kodin vaihtoa, soita minulle.

Lupaan palvella ja auttaa sinua vähän enemmän!

JyväskyläKeski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Kylmälahdentie 6 40500 JYVÄSKYLÄ