Matti Majamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Koulutus: Kouluun menin vuonna 1963, jolloin kouluviikko oli kuusi (6) päiväinen. Pesäpallotuomariksi valmistuin 1972 - siis 47 kausi alkoi 2018. Ylioppilaaksi valmistuin 1976. Armeijassa ylenin korpraaliksi. Kauppaopistosta valmistuin hyvillä papereilla yo-merkonoomiksi 1980. Laillistetun kiinteistövälittäjätutkinnon, LKV, suoritin 01.12.1984.

Pääsin Nisulan Osuuspankkiin kesätöihin kassalle 26.05.1980 ja syksyllä sain vakituisen paikan Voionmaan konttorissa, missä muuten on nykyään urheiluhenkinen ravintola Cheers. Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy tarvitsi uutta verta, joten hain sinne myyntineuvottelijan paikkaa ja minua onnisti, uusi haasteellinen työ alkoi 17.11.1981. Mukava työ, mukavien työkavereiden kanssa on nyt kantanut yli 36 vuotta, saman työnantajan palveluksessa - miksi vaihtaa huonompaan. Luottamus on ollut molemminpuoleista. Syksyllä 30.09.2018 on tarjoitus jäädä eläkkeelle, joten tehdään sitä ennen kaupat päätökseen.

Olen syntynyt rock and rollin hurjana vuonna 1956, silloin oli talviolympialaiset Italian Cortina d'Ampezzossa ja kesäolympialaiset Austraalian Melbournessa - tosin niistä en muista mitään. Asun Viitaniemessä, mukavassa pienessä kerrostalokolmiossa. Sinne muutimme 1983, jolloin Maijaliisa oli 1 vuoden ja pikkuveli Anssi tuli kuvioihin seuraavan vuonna. Nykyään asuntelen siellä yksikseen, sillä olen allerginen kissoille. Rakkain harrastukseni on pesäpallo. Juniorivuodet pelasin Kirissä - ei suurempaa menestystä, joitain piirinmestaruuksia. Samaan aikaan alkoi pesäpallotuomarointi kiinnostaa ja tuleva kauteni tuomarina on 47 - siihen mahtuu paljon jänniä pelejä ja mahtava määrä hyviä kavereita. Toimin myös Keski-Suomen Pesäpallotuomarit ry:n johtokunnassa 80-luvulta lähtien, sihteerinä ja puulaakitoimikunnan jäsenenä. Kiinteistövälittäjän työ vaatii myös hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa, jotta asikkaat saavat parasta mahdollista palvelua elämän tärkeimmissä hankinnoissa. Siksi käyn kuntosalilla 3 kertaa viikossa ja samoin kävelylenkeillä. Pääsiäisen jälkeen on Emilin kaksi (2) vuotissynntärit, olen onnellinen kun Maijaliisa teki minusta ukin ja olin ekan kerran Anssi kyydissä Kööpenhaminassa, Anssi on Finnairilta töissä lentäjänä - elän siis elämäni parasta aikaa.