Matkapuhelin: 040 621 1553 johanna.valkeinen@op.fi

Johanna Valkeinen

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Bachelor of Science, International Management Studies (Univ.of Maryland, Germany) Master's in International Business Management (JAMK)
Matkapuhelin: 040 621 1553 johanna.valkeinen@op.fi

Yli viisi vuotta asunnon välityskokemusta ja yksitoista vuotta pankkialan (lainat ja päivittäisasiat) kokemusta Espanjasta ja Helsingistä.

Eipä tiennyt Palokan likka millainen urapolku se sieltä aukeaisi, kun valmistuttuaan v. 2000 pakkasi laukut ja lähti vuodeksi kokeilemaan työelämää Aurinkorannikolla!

Vuosi venähti seitsemäksi ja työ vaihtui asunnon välityksestä finanssialaan. Työ apulaispankinjohtajana espanjalaisessa pankissa ei ollut suinkaan huonoa, mutta talousnäkymät alkoivat näyttäytymään kurjalta v. 2007 ja koti-ikävä alkoi hiipimään. Oli aika ravistaa rantahiekat pyyhkeeltä, ostaa lentolippu ja talvitakki.

Sain heti hyvän työn pankista Helsingin ytimestä, joten jäin sinne muutamaksi vuodeksi ihmettelemään. En ole ikinä haaveillut lasten kasvattamisesta Kehä I:n sisäpuolella, joten palasin Keski-Suomeen, kun esikoinen ilmoitti tulostaa. Muutama vuosi siinä sitten vierähti kotosalla. Koska en osaa olla jouten, päivitin samalla opintojani (IBM Master’s), sekä matkustin lasten kanssa ympäri Eurooppaa.

Kun paluu työelämään lähestyi, ei finanssiala enää houkuttanutkaan.

Palasin viitisen vuotta sitten asuntojen myynnin pariin ja tämä on ollut mahtavaa!

En tiedä toista niin vaihderikasta, vapaata, haastavaa ja ihanaa työtä kuin tämä. Koskaan ei tule kahta samanlaista päivää vastaan ja aina oppii työstä, itsestä ja asiakkaiden tarpeista jotakin uutta. Välillä venytään asiakkaan tarpeiden mukaan äärimmäisyyksiin, ja välillä otetaan rennommin, mutta aina tosissaan.

Osaan antaa aika kaiken kattavan palvelun ja näkemyksen kaikissa kodin etsimisen vaiheessa. Kuuntelen kiireettömästi sinun tarpeitasi ja teen kaikkeni, jotta pääset tavoitteeseesi mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti.

Vapaa-ajan vietän lähinnä perheen kanssa, matkustaen, sienestäen, leipoen ja lautapelejä pelaten.

Jos haluat kurkistuksen välittäjän todellisesta elämästä, mene esim Facebook:iin ja etsi @opkkjohanna