Lauri Tukiainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä LKV Kiinteistöedustaja KED

Hei!

Olen Lauri ja toimin kiinteistönvälittäjänä Pohjois-Karjalan OP-Kiinteistökeskuksessa Joensuun toimistolla. Mukava tutustua!

Olen työskennellyt myynti- ja markkinointitehtävien parissa kymmenisen vuotta ja ennen kiinteistönvälittäjän uraa toimin muun muassa viisi vuotta matkailualan yrittäjänä Joensuussa. Olen syntyperäinen joensuulainen ja harrastusteni sekä yrittäjäurani myötä koko Pohjois-Karjala on tullut minulle tutuksi aivan syrjäisimpiä kolkkiaan myöten.

Välitystyötä tehdessäni pidän huolen, että asiakkaan omat toiveet ja tarpeet otetaan aina huomioon. Henkilökohtaisesti minulle tärkeitä arvoja ovat luottamus ja rehellisyys. Haluan, että asiakkaat pystyvät luottamaan sataprosenttisesti välittäjäänsä ja saavat asiantuntevaa palvelua erilaisissa elämäntilanteissa.

Vapaapäivinä minut kohtaa todennäköisimmin metsässä tai vesillä. Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja tykkään viettää vapaa-aikaani maastopyöräillen, kalastaen sekä retkeillen. Olen myös vanhojen puutalojen ystävä ja kunnostamme Kiihtelysvaarassa vanhaa maatilan pihapiiriä. Hirsitaloista ja perinnerakentamisesta voisin keskustella vaikka koko päivän, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos vanhan talon myynti on mielessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!