Kiinteistönvälitys Hyvinkää

OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Hyvinkään OP-Kiinteistökeskus palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme. Palvelemme sinua koko Hyvinkään kaupungin alueella. Toimipisteemme löydät Hyvinkään Osuuspankin toimitiloista osoitteessa Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

Keski-uudenmaan Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme. Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen.

OP-Kiinteistökeskuksessa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP-Kiinteistökeskuksessa!

Soita vaikka heti 010 254 2720, tai laita viestiä opkk.hyvinkaa@op.fi

Tutustu sähköiseen esitteeseemme: www.esitteemme.fi/opkkuusimaa/WebView