Satu Edelmann

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Koulutus: Laillistettu kiinteistön- ja vuokrahuoneiston välittäjä LKV, LVV

Mielestäni ihmisen paras paikka on koti.

Olen iloinen voidessani tarjota sinulle OPn asumisen palvelut ja apuni asunnon vaihdon tarpeissa. Tuon mukanani kokonaistilanteen ymmärryksen, helppoutta ja vastuullisuutta. Vastuullisuus näkyy niin henkilökotaisessa tavassani toimia kuin Suomen luotettavimman kiinteistönvälitysliikkeen* myyntivoimassa ja tuessa.

Olen työskennellyt OPssa 30 vuoden ajan asiakaspalvelu-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Kokemukseni kautta voin tarjota OP Ryhmän etuja ja koko ammattilaisten verkoston käyttöösi. Työkokemukseni lisäksi tiedän omakohtaisesti, millaista on toimia asunnon myyjänä, ostajana, vuokranantajana ja vuokralaisena sekä taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana.

Helsinki on kotikaupunkini jo kolmannessa sukupolvessa. Omimmillani olen alueella mihin kaupunkipyörä kantaa, tosin lapsuuteni vietin Itä-Helsingissä ja mummolassa käytiin Munkkivuoressa.

Vapaa-aikanani minusta on mukavaa hakea ideoita sisustuskirjoista ja -lehdistä ja tehdä jotain käsilläni oli se sitten ompelua, seinän maalaamista, leipomista tai muuten vaan ”kodin kupsuttelua”. Harmonia, läheiset ihmiset ja meri antavat minulle energiaa ja voimaa.

*Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017 -tutkimus.

HelsinkiHelsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Kapteeninkatu 7 00140 HELSINKI