Pirjo Heide

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa
Koulutus: Ylempikiinteistönvälittäjä (YKV) päättyy keväällä 2019. Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja vuokrahuoneistonvälittäjä (LVV) 2016. Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto (KiAT) 2014-2016. EMBA (Creative Leadership) 2012-2013.

Olen sataprosenttisesti tavoitteisiin sitoutuva asuntokaupan ammattilainen. Monipuolinen työkokemukseni niin kotimaisen kuin kansainvälisen kaupan kentillä on hionut minusta määrätietoisen ja asioihin tehokkaasti perehtyvän asiakaspalvelijan. Vaativien kohteiden kiinteistönvälityksessä tarjoan erityisosaamistani rakennustekniikasta ja asuntojen kuntoarvioinnista, joihin erikoistuin kiinteistönvälittäjäntutkinnossani. Minulla on myös vahva kansainvälinen koulutus- ja kokemustausta suurasiakkaiden kanssa työskentelemiseen. Asiakkuuksien hoitaminen myös englanniksi on minulle ongelmatonta, samoin italian kielitaito löytyy.

Työni ohessa syvennän opintojani, opiskelen Ylempikiinteistönvälittäjätutkintoa (YKV), jossa paneudutaan syvemmin kiinteistönvälityksen juridiikkaan.

Uudisrakentamisen ja kiinteistönkaupan teknisen asiantuntemuksen ohella sydämeni sykkii arkkitehtuurille, taiteelle ja sisustamiselle. Rakastan työtäni asuntojen parissa, kunnioitan tunteen merkitystä suuresti työssäni.

EspooHelsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Länsituulentie 8 D, 3.krs 02100 ESPOO