Pohjois-Karjalan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Olemme osaava ja luotettava kumppani hoitamaan asuntoasiat Sinun jokaisessa elämäntilanteessa, sillä hallitsemme asunto- ja kiinteistökaupan eri prosessit sekä osaamme rakentaa onnistuneen lopputuloksen asiakkaidemme hyväksi. Tarjoamme Sinulle asunto- ja kiinteistökaupan kattavimmat palvelut. Meiltä saat asunto-osakkeiden, kiinteistöjen, toimitilojen sekä metsätilojen välityspalvelut. Hoidamme myös vuokra-asuntojen välitystä sekä kauttamme hoituu myös arvioinnit ja kauppakirjojen laadinnat. Pystymme helposti ohjaamaan Sinut myös Osuuspankin monipuolisten pankki- ja vakuutuspalveluiden asiakkaaksi.

Monipuoliset palvelumme auttavat kaikkia saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattivalokuvaajan ottamat hyvät valokuvat, kohteesta kuvattu videoesittely sekä huolellisesti laaditut myyntiargumentit herättävät mahdollisen ostajan mielenkiinnon ottamaan yhteyttä ja sopimaan asuntonäytön. Meidän palveluihimme kuuluu myös ammattilaisen tekemä kuvausjärjestely, jonka avulla saamme asunnon parhaan potentiaalin esille myyntikuvissa. Tarjoamme Sinulle yhden välittäjän sijaan koko myyntitiimimme, sillä kaikki kiinteistönvälittäjämme osallistuvat kohteidemme myyntiin.

Toimimme laajasti koko Pohjois-Karjalan alueella, sillä toimialueemme on koko maakunta lukuun ottamatta Kiteen kaupunkia.

Kun asuntoasiat ovat Sinulle ajankohtaisia, valitse kumppaniksi ammattitaitoinen myyntitiimimme. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen. Laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) -tutkinnon on suorittanut koko henkilökuntamme.

Tervetuloa yhteiselle matkalle kohti asuntokauppaa!

Lataa palveluhinnasto

Toimipisteiden yhteystiedot

Joensuu

Koskikatu 9 80100 JOENSUU
Aukioloajat
Ma-pe klo 10-16.30. Päivystävä välittäjä paikalla 1. kerroksen päivystyspisteessä klo 10-13.

Lieksa

Pielisentie 9 81700 LIEKSA
Aukioloajat
Ma-pe klo 9.15-16.00

Nurmes

Porokylänkatu 19 75530 NURMES
Aukioloajat
Ma-pe klo 9.15-16.00

Välittäjämme

Anu Leinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Heidi Piipponen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Janne Hiltunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Joonas Mäki-Kokkila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Maritta Levy

Myyntisihteeri

Mikko Rautiainen

Myyntijohtaja, LKV, YKV

Piritta Korhonen

Kiinteistövälittäjä, LKV, Julkinen kaupanvahvistaja

Päivi Mustonen

Kiinteistönvälittäjä

Reeta Hakkarainen

Myyntisihteeri, LKV, KED

Seija Hämäläinen

Myyntisihteeri, LKV, KiAT

Tiina-Liisa Niemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV